Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 6

- 16/06/2017

ELLEfit-teamet med ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og personlige træner, Joanna Scharlett, i front er klar med en ny træningsvideo, som du kan lade din træning inspirere af. Ugens tre øvelser passer perfekt til en udendørs træning, men kan også sagtens laves i et fitnesscenter...

Let’s go outside!

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og hvorfor ikke udnytte den varme temperatur til at tage din bedste træningsmakker under armen og flytte træningen ud under åben himmel.

I denne uge har ELLEfit-temaet fokus på tre øvelser, som passer perfekt til en træning i det fri, hvor det eneste redskab, der skal bruges, er en bænk.

Men hvis du stadig foretrækker at træne indendørs, kan alle tre øvelser også sagtens laves i et træningscenter med en kasse.

Øvelse 1: Step ups med hop: 10 gentagelser på hvert ben a 3 set 
Land på hele foden, spænd i coren og hop eksplosivt.

Øvelse 2: Brede push ups med skrå knæløft: 12 gentagelser a 3 set
Spænd i coren og hold skulderbladene stabilt. Træk skiftevis modsatte knæ til modsatte albue, når du står i planken.

Øvelse 3: Sit ups på bænk: 20 gentagelser af 3 set
Brystet frem og spænd godt i coren.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i videoen herunder, som er video nummer seks i rækken af ELLEs nye træningsvideoer: 

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!