Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 3

- 11/05/2017

Den tredje træningsvideo fra ELLEfit er klar, og denne er gang har vi fokus på tre øvelser, som er gode at supplere din løbetur med - de kræver nemlig ikke andet end en bænk eller en trappe.

Den tredje træningsvideo fra ELLEfit viser tre øvelser, som er gode at supplere din løbetur med, da de ikke kræver andre redskaber end en bænk eller en trappe.

Jump squats får ikke kun din puls og dermed også forbrænding til at stige, det er også en øvelse, som toner dine ben og træner nogle af kroppens store muskler.

Læs også: Kom i form med ELLE med det nye træningsinitiativ ELLEfit

Sørg for at have fokus på dine knæ, som ikke må gå udover dine fødder, når du lander og spænd godt op i coren, når du hopper. Du kan hoppe højere end du selv tror.

Triceps dips, som udføres på bænk eller kasse, træner især dine triceps, så du får flotte tonede arme (ja tak!).

Atomic situps er en effektiv maveøvelse, som får fat i de dybe mavemuskler. Har du ikke en kasse i nærheden, kan de laves på jorden. Vi anbefaler du laver 15 gentagelser af 3 set, men du må gerne udfordre dig selv, eller din veninde, indtil du ikke kan lave flere.

Med andre ord, så havde vi fokus på ben, arme og mave under vores anden ELLEfit-træning, og hvordan du laver de tre nævnte øvelser, kan du se i videoen herunder, som er video nummer to i rækken af ELLEs nye træningsvideoer. 

NB: Find alle vores ELLEf-fit videoer samlet HER

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i videoen herunder, som er video nummer tre i rækken af ELLEs nye træningsvideoer: 

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!