Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 25

- 12/01/2018

ELLEfit-teamet er klar med en ny video, og denne gang er der fokus på noget så simpelt som maven - endda med fire nemme øvelser, der kan laves over alt.

Ugens ELLEfit-video stiller skarpt på 4 nemme maveøvelser, som ikke kræver nogen redskaber. Med andre ord – de kan laves på alt fra dit stuebord, i en park eller i fitnesscenteret.

Øvelse 1: Mavebøjning med klap: 15 gentagelser af 3 set. Saml fødderne og lad dine knæ gå til siden. Tag armene over hovedet, træk dig op i en mavebøjning og klap hænderne sammen med din partner på toppen.

Øvelse 2: Siddende ab-bike: 15 gentagelser af 3 set pr. ben. Løft fødderne fra jorden og spænd i coren, så du sidder med ret ryg. Hold brystet oprejst og stræk skiftevis det ene ben ud foran det andet, som om du cykler.

Øvelse 3: Maveøvelse med krydsede ben: 10 gentagelser af 3 set. Placer dine hænder under balderne, hvis du vil have støtte til lænden. Kryds fødderne skiftevis ind over hinanden, mens du sænker benene til vandret, og derefter går op igen. Gå op og ned 10 gange i alt før du holder pause.

Øvelse 4: Skrå maveøvelse: 20 gentagelser af 3 set. Tag armene over hovedet og brug dem til at komme op og sidde i en mavebøjning. Træk skiftevis modsatte hånd til modsatte fod, mens du kører den anden arm bagud med et let bøj i albuen. 

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

 

Psst…! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!