Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 18

- 08/11/2017

Er du klar til at få pulsen op? Så se med i denne video, hvor ELLEs ELLEfit-team guider til 3 træningsøvelser, som i den grad kan få din puls op...

Der er ny træningsvideo klar fra ELLEs ELLEfit-team, og denne gang er der tale om 3 træningsøvelser, der i den grad får pulsen op. 

Som altid har ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og vores ELLEfit-træner Joanna Scharlett lavet 3 øvelser, som du både kan lave inde- og udendørs.

Øvelse 1: Lunges med stigning: Kan også laves på en bakke med mild stigning. Benet der går frem skal være i 90 graders vinkel og knæet må ikke gå udover din fod. Spænd i coren og hold overkroppen oprejst. Løb ned til bunden og gentag øvelsen.

Øvelse 2: Høje knæløft med stigning: 3 runder. Løb i høje knæløft på en stigende strækning eller en trappe med lave trin. Sørg for at få pulsen op inden du holder pause. Løft dine knæ så højt op du kan.

Øvelse 3: Jump squat: Land i en squat med godt spænd i coren og med vægten fordelt på hele foden. Knæene må ikke gå udover dine fødder.


Trænings-settet består af 4 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele trænings-settet 2 gange yderligere, således at man i alt har gennemført de 4 øvelser 3 gange.


 

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst…! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!