Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 1

- 13/04/2017

I den første ELLEfit træningsvideo har vi fokus på core, der særligt styrker mavemuskulaturen, ELLEfit guider dig til tre effektive øvelser, som du kan tage med i træningscenteret.

ELLEfit-teamet har netop haft deres første træning, og er klar med den første ud af mange træningsvideoer, som forhåbentlig vil være en inspiration til din træning, hvad enten det foregår i træningscenteret, hjemme på stuegulvet, ude i haven, eller du ønsker at udfordre din løbetur med lidt styrketræning.

Denne uges tre øvelser har især fokus på din core, som skal være aktiv, det vil sige spændt, under alle øvelserne. Gentag alle øvelser tre gange.

Læs også: Mød ELLEfit teamet!

Øvelse nummer ét, som hedder courtesy lunges, er en effektiv øvelse, der træner baller, baglår og forlår samtidig med at din core skal stabilisere.

Øvelse nummer to hedder ab bike, også kaldet ’cykling’, og er en maveøvelse, der har fokus på de skrå maveøvelser.

Øvelse nummer tre er en sideplanke med rotation og let vægt er en rigtig helkropsøvelse, som er god for styrke og fleksibilitet. Den træner din balance, arme, talje og core, og kan laves både med eller uden vægt, alt afhængig af hvor god din balance er. 

Bliv guidet til øvelserne af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i denne video:

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!