Sundhed

Bananpandekager med havregryn

- 24/08/2018

Der er næsten ikke noget bedre end at give sig selv lov til at spise dessert til morgenmad. ELLEs Health Editor Stephanie Bang guider dig her til en dejlig og sund version af bananpandekager.

Her kommer en af mine absolut yndlingsopskrifter, som bliver brugt meget flittigt og gerne flere gange om ugen.

Hvis du også gerne vil starte dagen med en god stak bananpandekager, der både smager vidunderligt og holder dig mæt i flere timer – så kig med her. Men pas på, for du bliver hurtigt afhængig!

Læs også: Opskrift – Brownie på søde kartofler med kakaoglasur.

Opskriften giver ca. 12 små pandekager svarende til 2 personer

Ingredienser:

  • 4 æg
  • 2 modne bananer
  • 3 spsk. havregryn
  • 3 spsk. boghvedemel
  • 1 spsk. chiafrø
  • 2 medjool dadler (u. sten)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 knivspids havsalt
  • Kokosolie til stegning

 

Fremgangsmåde:

  • Blend alle ingredienserne godt sammen i en blender til du har en luftig og ensartet pandekagedej.
  • Steg pandekagerne på en middelvarm pande i kokosolie.
  • Server de lune pandekager med friske bær, peanutbutter og lidt yoghurt.