Sundhed

5 sunde take-away alternativer

- 29/03/2017

Står du og mangler inspiration til take-away alternativer, der er både sunde og nemme? Så læs med her hvor vi har samlet 5 farverige muligheder fra take-away-kortet, som du kan bestille med god samvittighed de dage, du brug for en køkkenfri aften.

Vi elsker farvestrålende, velsmagende og delikat mad. Det er bare ikke altid, at tiden er til at snitte grøntsagerne selv i den travle hverdag. Derfor er det fristende ind i mellem at ty til den lette løsning og få maden bragt til døren eller hente den med hjem på vej fra arbejde.  

Læs også: Emilie Lilja: Mine bedste motivationsråd til træning

Heldigvis er der rig mulighed for at vælge sundt, selvom man vælger den lette løsning med mad udefra. Flere take-away steder tilbyder nemlig lækre, sunde alternativer til de gænge takeout retter, der smager (mindst) lige så godt, og som man bliver mæt af på den gode måde. Vidste du eksempelvis, at Sticks’n’Sushi har lækre salater, der er sprængfyldte med alt godt fra havet, som er det perfekte alternativ til dig, der lyster efter sushi, men gerne vil spare lidt på de kulhydratholdige ris? Eller hvad med en plantebaseret burger til at give kroppen et tiltrængt energiboost de dage, hvor et glas vin for meget aftenen forinden har spillet kroppens salt- og sukkerbalance et puds? Din krop vil helt sikkert takke dig for at vælge et grønt alternativ til den klassiske dagen-derpå-diæt!

Uanset din årsag til at række ud efter take-away-kortet, er der rig mulighed for at vælge med omtanke uden at gå på kompris med smagen og tilfredstillensen i at få mad udefra. Se med her, og lad dig inspirere!

Køb ELLE