Annonce

Step-by-step: Sådan bruger du den nye Balance-hudplejeserie fra Ole Henriksen

- 03/10/2017

Ole Henriksen har netop gennemgået en stor relancering og præsenterer fire hudplejelinjer, herunder den helt nye 'The Balance Collection', som bekæmper fedtet hud og forfiner porerne. Vi har talt med manden bag hudplejesuccesen om den nye serie, hvordan man bruger den step-by-step, og hvordan man får den helt særlige 'The Ole Glow'...

Ole Henriksen er kendt og elsket over hele verden – både for sin person, men i særdeleshed for sine hudplejeprodukter, som gennem mere end 30 år har været et af de mest kendte danske hudplejemærker.

 

 

Efter mere end 30 år på markedet går Ole Henriksen nu en ny tid i møde og præsenterer en relancering af brandet, herunder fire konkrete produktkategorier. De fire produktkategorier tager udgangspunkt i fire forskellige plejebehov; ‘Truth’, ‘Transform’, ‘Balance’ og ‘Nurture’. Med relanceringen følger også et nyt produktdesign og tilføjelsen af en helt ny hudplejelinje ‘BALANCE’.

 

BALANCE er skabt til at bekæmpe fedtet hud og porer ved at reducere glinsen, minimere porer og udglatte hudens tekstur, så huden får et mattere og sundere udseende. Serien er lavet på en formel med stærke, aktive ingredienser som neemolie og et unikt Green Fusion Complex af grøn te, eukalyptus, alger og irsk mos – præcis det, der skal til for at skabe den særlige ‘The Ole Glow’, som er Ole Henriksen definitation af skønhed: 100% ren udstråling inde fra og ud. 

 

Og det er ikke tilfældigt, at det lige præcis blev en hudplejeserie med fokus på fedtet hud og tilstoppede porrer, som skulle danne grundlag for tilføjelsen af den nye ‘BALANCE’-hudplejelinje. Det er nemlig en serie, der står Oles eget hjerte meget nært. Gennem sin ungdom som danser i Indonesien, kæmpede Ole selv med fedtet hud og tilstoppede porer, og det var faktisk de hudproblemer, der blev hans motivation til at dedikere sit liv til hudens pleje, sundhed og det at være smuk både uden på og inden i. 

 

Ole Henriksens produkter har før introduktionen af BALANCE haft fokus på fedtet hud og tilstoppede porer, men i følge Ole Henriksen var der brug for en hel hudplejeserie dedikeret til formålet: 
 

“En ting, der er meget vigtig for mig som produktskaber er, at der konstant skal inddrages nye produkter i produktionen. Og det helt essentielle med den her relancering har været at skabe 4 produktkategorier, der er 100% baseret på de her specielle udfordringer, som kvinder og mænd har med deres hud. Og i forhold til den nye serie ”The Balance Collection”, så havde vi også tidligere produkter, der var lavet til at bekæmpe fedtet og uren hud, men jeg synes, at vi havde behov for en helt ny kollektion, der var mere fokuseret. For det viser sig faktisk, at et af de mest google emner er fedtet hud og åbne porrer”.

 

BALANCE-serien består af seks produkter; Balance Oil Cleanser, Balance Oil Control Hydrator, Balancing Force Oil Control Toner, Pore-Balance Facial Sauna Scrub og Balanced Oil Control Cleansing Cloths. Nedenfor finder du en step-by-step guide til, hvordan du bruger BALANCE-produkterne: BALANCE-serien består af seks produkter; Balance Oil Cleanser, Balance Oil Control Hydrator, Balancing Force Oil Control Toner, Pore-Balance Facial Sauna Scrub og Balanced Oil Control Cleansing Cloths.

 

Nedenfor finder du en step-by-step guide til, hvordan du bruger BALANCE-produkterne:

 

1. Pore-Balance Facial Sauna Scrub: En ansigtsscrub, der hjælper med at exfoliere, minimere synligheden af porer, forfine porerne og absorbere overskydende talg.

 

2. Balancing Force Oil Control Toner: En bild ansigtstoner, der hjælper med at fjerne, rense og minimere porernes ydeevne. Den kraftfulde blanding af salicylsyre, glycolsyre og mælkesyre løsner og fjerner også døde hudceller.

 

3. Counter Balance Oil Control Hydrator: En let lotion, der er udviklet særligt til fedtet hud. Indholdet af hybenfrugt ekstrakt hjælper med at reducere talgproduktionen og skinnende hud samtidig med, at den minimerer synligheden af porer. Blandingen af salicylsyre, glycolsyre og mælkesyre hjælper med at løsne og fjerne døde hudceller, der kan forårsage tilstopning af porerne.

 

4. Counter Balance Mattifying Moisture Créme: Afslut med denne lette creme, som er fyldt med kraftfulde antioxidanter, urter og vitaminer, der tilfører huden fugt samt stabiliserer og beskytter huden.  

 


Den nye BALANCE-serie er allerede blevet taget positivt i mod i både ind- og udland, men selvom Ole Henriksens produkter altid har været kendt og elsket for sin positive effekt, så er det allervigtigste i forhold til skønhed dog stadigvæk, at vi roser os selv – hver dag: 

“Mit motto er ”Every woman should treat and see herself like a star everyday”. Og jeg ved godt, at det kan lyde lidt overfladisk, men det er altså bare så vigtigt. For kvinder er simpelthen fantastiske. I giver så meget til vores verden, men nogle gange undervurderer I simpelthen jer selv, og hvor fantastiske I er. Og det er så vigtigt med den personlige anerkendelse, og at man dyrker sig selv og ikke hele tiden ønsker, at man ligner en anden, eller at man ser ud som Kronprinsesse Mary. For det kan man jo ikke. Man kan blive inspireret af Kronprinsesse Mary og hendes smukke væsen og ydre, men sandheden er, at vi allesammen er stjerner og skal føle os som en. Det synes jeg er meget vigtigt at huske på. Derfor bruger jeg også altid pauserne i min skønhedsrutine mellem de forskellige produkter til at sige “Wow, du ser godt ud Ole” – det er så vigtigt, at man nyder processen og har det godt”, lyder det fra Ole Henriksen. 

 

… Og det kan vi jo kun give ham ret i! 

 

I galleriet har vi samlet alle de nye produkter fra Ole Henriksen nye hudplejeserie ‘The Balance Collection’.