Skønhed

Skønhedsredaktøren: Det her er sommerens bedste duft

- 23/06/2022

Spørger man ELLEs skønhedsredaktør, Maria Frederikke Munch Thorgaard, så indeholder sommerens bedste duft terapeutiske noter, og så er den rejsevenlig.

Indrømmet. Jeg bruger faktisk ikke længere parfume hver dag. Men når jeg gør, er det typisk min all time favorite, klassikeren ’Coco Mademoiselle’ fra Chanel eller parfumeolier fra fx Rudolph Care eller Frama. De er tilpas nemme at styre og diskrete nok til, at jeg kan bruge dem til hverdag.

Og netop i den diskrete ende er også de små parfumeekstrakter fra Abel, der er lavet på 100 procent naturlige ingredienser.

De såkaldte ’parfume ekstrakter’ er i dukkestørrelse på bare 7 ml, og det gør dem perfekte at have med på ferie, festival eller bare i tasken. De er unisex og skal duppes på pulspunkterne (og lidt rækker langt, for de er ultra koncentrerede!). Udover at tilføre din hud en dejlig duft, så indeholder de hver især også forskellige terapeutiske noter. 

Læs ogå

Skønhedsredaktøren: Denne hårspray giver den vildeste volumen

De findes i en lang række duftvarianter, men jeg er særligt glad for ’Golden Neroli’ med noter fra ikke bare neroli men også jasmin, sandeltræ, vanilje og ylang ylang for at nævne nogle. Parfumernes terapeutiske egenskaber spænder fra glæde til energi, og ’Golden Neroli’ er sammensat, så den skaber balance. Ah!

1
Foto: PR Abel parfume

’Parfum Extrait Golden Neroli’, Abel, 7 ml, 395 kr.

Læs ogå

Skønhedsredaktionen guider: 5 nye produkter, du ikke vil gå glip af