Skønhed

SKØNHEDSGUIDE: Forførende øjne til julefrokosten

- 05/12/2014

December betyder julefrokoster i massevis, og ELLEs skønhedsredaktion guider derfor til det perfekte skønhedslook til årets julefrokoster!

Selvom december ofte forbindes med julehygge, tændte stearinlys og en masse gaver, så er december også vært for en hulens masse julefrokoster!

Med med alle decembers gøremål og fester skal det ofte gå stærkt foran spejlet, og hvis man gerne vil spice looket lidt op – og finde på noget andet end den klassiske røde læbestift og tilhørende negle – kan det være dejligt med lidt inspiration.

Se også: Årets julelook fra L’Óreal

Derfor har ELLEs skønhedsredaktion fundet det perfekte look til alle julefrokosterne, som de guider til her.

Makeup-guide til “forførende og funky smokey eyes”:

1. Start altid med at påføre en cremet øjenskygge eller en jumpo eyeliner stick på hele øjenlåget op til globelinjen og langs den nederste vippekant.

2. Påfør nu en øjenskygge, der matcher og “fade” den opad, så den danner en blød “trekant” og ind langs den nederste vippekant. Ved at bruge en “tør” øjenskygge ovenpå den cremede, fikserer du makeup’en, så den holder hele natten.

3. Afslut med en smule shimmer rundt I øjenkrogen, det giver et dragende glimt i øjet. Sæt prikken over i’et med en omgang mascara.

Se også: Få Scarlett Johanssons bedste beauty-tips

Se alle de produkter, som skal bruges til looket i galleriet nedenfor. Her finder du også direkte links til webshops, hvor alle produkterne kan købes.