Skønhed

6 prisvenlige produkter, du SKAL have med på festival

- 28/06/2024

Hvad end du er på vej på festival eller skal til at pakke en let kuffert, så har vi fundet 6 prisvenlige produkter, du vil være glad for at have med.

Både festival- og feriesæsonen er over os, og i den anledning har vi fundet seks produkter, der giver god mening at pakke med i tasken.

Og da vi nærmer os månedens sidste dag, er det ikke alene gode, effektive produkter, vi har fundet. Med priser fra 20-109 kroner kan de også alle kalde sig prisvenlige.

1

Man kan altid få brug for at springe en hårvask over – særligt når man er på festival. Batistes klassiske dry shampoo afværger en fedtet hårbund og hårrødder og tilfører desuden volumen og tekstur. Og så findes den i en taskevenlig størrelse på bare 50 ml.
’Dry Shampoo Original Mini', Batiste, 50 ml, 26 kr.

2
Foto: PR Morphe

Skal du medbringe bare ét makeupprodukt, så lad det være et, der kan bruges på flere måder. Som en farvet balm, der kan bruges på både læber, kinder og øjenlåg. Det er måske lige i overkanten at bruge alle steder på én gang, men det skaber fin hamoni at bruge to steder - f.eks. kinder og øjenlåg.
'Wondertint Kind- og læbemousse Dream', Morphe, 109 kr.

3

Solcremen er ikke til at komme udenom – heller ikke selvom vejrudsigten lover overskyet. Miilds lille sun stick med SPF 50 er både nem at smøre ud, du behøver ikke smøre dine beskidte hænder i hovedet og så har den er perfekt størrelse, der ikke stjæler meget plads i tasken. Selvom solcremer kan være en udskrivning, er det godt givet ud, når du står med ansigtet og hovedbunden i vejret udenfor over en hel festival, og så holder sticken længe, fordi man undgår at hælde for store doseringer ud.
'High-Protection Sun Stick SPF50', Miild, 160 kr. 

Læs ogå

Sidst på måneden: 5 selvbrunere under 100 kroner

4
Foto: PR Apotekets håndgel

Corona har gjort os til flittige håndssprit-brugere. Og så har det givet os mulighed for at finde dem, der hverken klistrer eller fnulrer. Apotekts håndsprit findes i alle størrelser og sågar også i serviet-form, hvis den vitterligt ikke må fylde noget i tasken. 
'Alcogel', Apotekets, 75 ml, 20 kr.

5
Foto: PR Ecooking

Normalt er vi ikke de store tilhængere af renseservietter, bl.a. af miljømæssige årsager, men vi gør en undtagelse på festival. Ecookings indeholder aloe vera, der plejer og blødgør, og kan bruges til både at fjerne makeup og skidt på snavsede fingre.
'Wet Wipes', Ecooking, 40 kr. for 30 stk.

6

Deodorant er nok det produkt, vi allermindst vil undvære – bade til hverdag og på festival. Sanex' 'Dermo Extra Control Anti-Perspirant' er budgetvenlig – og så virker den!
'Dermo Extra Control Anti-Perspirant Roll-on', Sanex, 50 ml, 18 kr.

Læs ogå

Sidst på måneden: 5 gode ansigtsmasker under 250 kroner