Hudpleje

Sidst på måneden: 5 selvbrunere under 100 kroner

- 22/04/2022

Føler du dig også særligt bleg netop nu? Vi har fundet fem prisvenlige selvbrunere.

Solen er her endelig, og det er jo dejligt, men det skarpe lys har det også med virkelig at understrege, hvor bleg og grå huden er blevet efter en vinter i hi. En sund måde at få god kulør på er ved at alliere sig med en selvbruner. 

En god selvbruner behøver heldigvis ikke koste alverden. Vi har fundet fem forskellige i prislejet 40-100 kroner.
 

1
Foto: PR Dove

Doves bodylotion har efterhånden mange år på bagen og udmærker sig ved at være en ganske almindelig bodylotion, der langsomt giver huden farve. Så ingen hokus pokus, hvis du forventer farve nu og her (og omvendt meget lille risiko for at få store orange plamager). 
'Visible Glow Self-Tan Lotion', Dove, 400 ml, 59 kr.

2
Foto: PR Garnier

Med Garniers smarte ansigtsspray kan man miste sig til farve i kinderne. Husk at køre en våd vatpind gennem dine bryn, så de ikke også tager farve. 
'Natural Bronzer Self Tan Mist Face', Garnier, 75 ml, 89 kr.

3
Foto: PR Matas Natur

Er du nybegynder, kan det være en ide at gå langsomt til værk fx ved at bruge selvbrunerdråber, som du blot blander i din foretrukne bodylotion eller ansigtscreme. Matas Naturs selvbrunerdråber er Svanemærket og uden parfume.
'Aloe Vera & E-vitamin Selvbrunerdråber', Matas Natur, 30 ml, 100 kr.

4
Foto: PR St Moriz

Det er ikke den mest fancy emballage, men selve produktet fejler intet. Vores erfaring siger, at den er særligt god på blege ben, og så indeholder den smart såkaldt ’guide-farve’, så chancen for succes er større. 
'Instant Self Tanning Mousse’, St. Moriz, 200 ml, 70 kr.

5
Foto: PR Matas Striber

Denne her udmærker sig med at være særligt let at fordele og ved ikke at give det ikke så klædelige orange selvbruner-skær.
'Selvbruner Lotion', Matas Striber, 200 ml, 50 kr.

Læs ogå

6 ansigtssolcremer under 160 kroner