Skønhed

Se beauty-videoen fra & Other Stories

- 10/01/2013

H&M er snart klar med ny luksuskæden & Other Stories. Se & Other Stories' beautyvideo

H&Ms længe ventede luksusmærke & Other Stories åbner syv butikker til forår. En i London, Milano, Barcelona, Paris, Stockholm og København, samt en onlinebutik stories.com. Kollektionerne kommer til at bestå af kvalitetsprodukter i forskellige prisklasser, men med fokus på eksklusivitet til overkommelige priser.

Foruden tøj, sko og tilbehør, kommer & Other Stories til at have en beautylinie, og netop derfor har & Other Stories lavet en teaser med den anerkendte makeup-artist Lisa Butler. I videoen giver Butler et par gode og anvendelige skønhedsråd. Hun anbefaler blandt andet, at man lægger sin makeup, som man ville sammensætte et tøj-look: Med fokus på helhedsindtrykket.

“For mig handler det (red. at lægge en god makeup) om at skabe en illusion om, at det er din hud. Det handler om at forskønne huden, ikke dække den til, men der er en gang imellem noget der skal dækkes. Se på helhedsindtrykket, ligesom du ville se på den måde tøjet sidder på. Man skal ikke fokusere for meget på alle de små detaljer, for du skal skabe et indtryk, noget let. Så enkelt er det. Det er nok,” siger hun.

Se videoen med Lisa Butler nedenfor.