Skønhed

Se årets julelook fra L’Oréal

- 28/11/2014

Bliv klar til alle årets julefester med L'Oréals julelook anno 2014. Se videoen hvor makeup-artist Anne Staunsager guider dig step for step...

Med julens kommende julefrokoster og fester i massevis er det ikke kun looket, der skal sidde lige i skabet. Det skal makeup’en i den grad også. Det gælder jo om være fuldendt – og hvis der er noget, der kan fuldende ethvert look, er det den helt rigtige læbestift, neglelak og noget der glimter.

L’Oréal har sammensat deres julelook 2014, og det er både luksuriøst, elegant – og så emmer det selvfølgelig af jul! Dette års julelook fra L’Oréal Paris byder nemlig på røde læber, guld på neglene og varme og glimtende nuancer på øjenene.

Se også: Få Scarlett Johanssons bedste beauty-tips her

I samarbejde med L’Oréal kan du nedenfor se hvordan du får looket, når makeup-artist Anne Staunsager guider dig step-by-step.

Se med her:

Du kan også læse guiden step-by-step her:

1. Huden renses blidt med Micellar Water og fugtes med Nutri Gold Extraordinary Oil Creme.
?
2. Påfør Skin Perfection Anti-Tiredness i cirkulære bevægelser, så den hvide formel forvandles til en transparent crème, og mikroperlernes indkapslede pigmenter opløses på huden. Er der behov for yderligere dækning, duppes lidt Lumi Magique foundation på de tiltrængte steder. ?

3. Lumi Magique concealer duppes under øjnene, i næsefløjene og mundvigene, og under og mellem brynene for at lysne og åbne ansigtet op.

4. Der lægges et strejf BB pudder på øjenlåget.

5. Color Riche L’Ombre Pure 500 Gold Mania øjenskygge lægges på hele øjenlåget og tones let opad mod brynet. Tip: Dup lidt øjenskygge med fingeren midt på øjenlåge for en kraftigere effekt af guld. ?

6. Læg Superliner Ultra Precision langs vipperne og afslut med en smuk vinge ved ydre øjenkrog ?

7. Påfør Volume Million Lashes So Couture mascara på både øvre og nedre vipper

8. Brynene redes opad og formes med øjenbrynblyanten Le Sourcil

9. Skab konturer med Glam Bronze Duo pudder. Start med den brune under kindbenene og i tindingen, og læg derefter highlighteren på selve kindbenet.

9. Læberne tegnes op og fyldes ud med Infallible lip liner 703 Fuchsia Fever. Tip: Lip lineren lægges først på læberne for et mere holdbart resultat.

10. Påfør læbestiften Color Riche 297 Red Passion

11. Afslut med Volume Million Lashes Glitter Top Coat for en lysende og afsluttende effekt på øjenvipperne. Tip: Påfør glitteret, når mascaraen er helt tør. Derved undgås risikoen for klumpede vipper. Brug også glitter top coaten som en effekt på enten øjenlåget, øjenbrynet eller kindbenene. ?

12. Neglene lakeres med to lag Color Riche Le Vernis 223 Imperial Gold.

Vi har samlet alle produkterne til L’Oréals julelook 2014 i galleriet nedenfor.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare.