Annonce

Sådan får du sunde negle – og en holdbar manicure

- 20/01/2023

Uanset om du holder af at lakere dine negle eller foretrækker det naturlige look, er negleplejen helt essentiel for det velplejede neglelook. Læs med i denne artikel, hvor vi guider dig gennem plejerutinen til sunde negle.

Foråret er på vej med sine smukke pastelfarver og nye negletrends. De senere sæsoner har budt på moderne varianter af den franske manicure som ’french tip’ og ’baby boomer’, og meget tyder på, at vi kommer til at se mere til de tofarvede trends i 2023.

Neglekunst er en af tidens store skønhedstrends, og hvis du holder af de smukt dekorerede hænder, kan det være lidt af en hæmsko med negle, der flækker. Men heldigvis er der råd for problemet. Med den rette pleje kan selv de skrøbeligste negle ende ud i en mandelformet ’glaced donut’.

Vil du vide hvordan? Så læs med i vores guide herunder.

Essie-lak i farven 'unguilty pleasures'.

Essie: Nail care is self care

Essie er et af verdens førende brands inden for negletrends og pleje. Hos Essie finder du et bredt udvalg af lakker i alle regnbuens farver samt effektive plejeprodukter, der beskytter og styrker neglene – så de altid tager sig velplejede og sunde ud. Essies plejesortiment består af styrkende produkter, nærende olier og karvekorrigerende produkter – og meget mere. Se det fulde udvalg af flotte farver, laktyper og plejeprodukter lige her.

Sådan får du sunde negle

1) Olie er vigtigere, end du tror

I løbet af en almindelig dag udsættes neglene for mange prøvelser. Håndvask, afspritning og aftørring (for ikke at tale om rengøringsprodukter og sæbe) er med til at fjerne fugt og fedt fra neglene, hvilket over tid tærer på dem.

Her er en negleolie din bedste ven. Apricot Nail & Cuticle Oil indeholder en masse nærende abrikoskerneolie og jojobaolie, som tilfører den næring til neglene, som de i dagligdagen taber. Det gør, at dine negle bliver mere fleksible og får masser af pleje og fugt. Olien er perfekt til at pleje både negle og neglebånd, og med tiden vil dine negle synes mere velplejede for den gode base til neglelak – eller for et flot naturligt look.

Brug din negleolie hver dag, og jo oftere du bruger den, jo bedre. Apricot Nail & Cuticle Oil fås både i en lak-lignende flaske, som du kan have stående på badeværelseshylden og i en helt ny to-go-variant, som du kan have med dig i tasken.

Brug Essies Apricot Nail & Cuticle Oil for fugt og næring til neglene.

2) Mere styrke til neglene

Hvis du har svækkede negle, består en vigtig del af plejerutinen i at tilføre dem en styrkende behandling. Det er her, ’Hard to Resist Advanced Nail Strengthener Repair & Protect’ fra Essie kommer ind i billedet.

Den klinisk testede behandling er en helt ny tilføjelse til Essies serie af styrkende negleprodukter, der har et særligt fokus på at pleje svage negle. Lakken indeholder nemlig den særlige MSM-teknologi, som styrker neglene og sørger for, at du får synligt sundere negle efter blot tre dages brug. Den plejende formulering modvirker desuden tørhed i neglene, hvilket giver et mere velplejet look til de dage, hvor du holder pause fra manicuren.
 

Hvad har dine negle brug for?

Behandlingen ’Repair & Protect’ er, som nævnt ovenfor, seriens nyeste produkt, som fokuserer målrettet på at styrke skrøbelige negle. Den er perfekt til dig, som har skadede negle, eksempelvis hvis neglene er blevet tyndslidte eller skadede efter brug af shellac og UV-lampe. Produktet fokuserer målrettet på at genskabe styrken i neglene og giver dem et sundt udseende med et lag af klar lak.

Men har du svage negle med et gulligt skær, eller er neglene blevet triste og matte efter lidt for mange professionelle manicure-sessions?

Hvis dine negle er i en særlig tilstand, der kræver en lidt anden pleje, kan du med fordel prøve et af de andre specialiserede produkter i Essies ‘Hard to Resist’-serie, der er målrettet netop dit problem. Hvis du oplever, at dine negle har tendens til et gulligt skær, kan du prøve med Essies ’Neutralize & Brighten’, som er udviklet til at udjævne den gullige tone foruden dens plejende egenskaber. Er dine negle særligt skrøbelige og triste, er ’Glow & Shine’ fra Essie produktet til dig. Lakken giver en fin shine og heler en svag negleoverflade, så neglene genvinder sin sundhed.

De første produkter i ‘Hard to Resist Advanced Nail Strengthener’-serien kom i butikkerne i 2021, og lige siden lanceringen  har de styrkende lakker været rost for sine plejende og styrkende effekter blandt både kunder og anmeldere. Brug den nail strenghtener, som passer til netop dig, og anvend den direkte på rene negle uden top- eller basecoat. Læg to lag, og lad efterfølgende lakken sidde i tre dage, inden du fjerner den.

Essie har en lang række af plejende negleprodukter til netop dit behov. Find dem alle her.

Manicuren, der holder

Når neglene har fået mere styrke, er de klar til at blive lakeret i forårets flotte farver. Her er det en særligt god idé at give dig god tid til at lave den grundige manicure, som giver neglene et jævnt og fyldigt finish og sørger for, at lakken holder længst muligt.

Til manicuren skal du bruge tre lakker, nemlig en basecoat, der skåner neglen for farveafsmitning, en farvet lak i din foretrukne farve og slutteligt en topcoat, der får lakken til at holde længere. Sidstnævnte er fristende at springe over, men anbefalingen herfra er klar: Husk altid topcoat.

Essies helt nye ’stay longer’-topcoat er det ideelle valg, som sikrer dig en manicure, der holder op til 7 dage. Topcoatens særlige teknik ’låser’ farven fast og tilføjer en shiny finish, der giver manicuren et lækkert salon-feel.

Som en allersidste detalje er det vigtigt at holde huden om neglene velplejet og neglebånd hydrerede. Slut derfor den færdige manicure af med at massere en lille dråbe Essie Apricot Nail & Cuticle Oil ind i neglebåndene.

Den nye Stay Longer Topcoat fra Essie sikrer dig en smooth manicure, der holder op til 7 dage. Find den her.