Skønhed

Rudolph Care tilbyder ansigts-behandlinger

- 15/08/2011

Nu tilbyder Rudolph Care også lækreansigtsbehanlinger ...

Rudolph Care er stødt og sikkert siden sin “fødsel” blevet et uundgåeligt mærke i den kvalitetselskende forbrugers toiletskab, og det bæredygtige brand har modtaget flere priser for meget andet end dét, at det er bæredygtigt.

Og nu er de også leveringsdygtige i ansigtsbehanlinger! Både en særlig behandling til vordende mødre og én til alle os andre.

Begge behandlinger er udviklet af en kosmetolog i tæt samarbejde med Andrea Elisabeth Rudolph.
“Det har været en skøn udviklingsproces, da jeg selv har været én af forsøgskaninerne på begge behandlinger. Alt det jeg ønsker af en behandling, er i fokus: nærvær, sanselighed og velvære, som kan mærkes og ses på både krop og sind”.

ACAI ORGANIC MAMA CARE er endvidere udviklet i samarbejde med en fysioterapeut og en jordemoder fra Fødeklinikken Maia.
“Det er utrolig vigtigt, at man afdækker og imødekommer, de særlige behov kroppen har under en graviditet, så man ikke skader den gravide under en behandling. Derfor har jeg allieret mig med professionelle inden for området”, siger Andrea Elisabeth Rudolph.

Rudolph Cares signaturbehandlinger tilbydes indtil videre i København, Århus og Randers.
Læs mere om, hvor du kan få behandlingerne, her.

Om behandlingerne …
Om ACAI ORGANIC MAMA CARE
En sanselig og nærværende 90 minutters gravid- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Vi arbejder med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Blide og milde strygninger sætter gang i kærlighedshormonet, Oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær.
Pris 995 kr.

Om ACAI ORGANIC FACIAL CARE
En holistisk 90 minutters ansigtsbehandling som sætter omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Vi mikser bl.a. zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og arbejder i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at  blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.
Pris 995 kr.