Skønhed

Ruby Rose er nyt ansigt for amerikansk kosmetikmærke

- 03/03/2016

Kosmetikbrandet, Urban Decay, sigter efter filosofien om ''skønhed med en kant'' og i den forbindelse, har de teamet op med den rå, cool og vanvittigt smukke Orange Is The New Black-stjerne, Ruby Rose.

Alle, der har set Netflix-serien, Orange Is The New Black, både mænd og kvinder, har måtte tage sit selv i at blive forgabt i den rå og dystre skønhed, Ruby Rose. 

Den australske skuespiller og DJ, Ruby Rose, er en klasse for sig selv. Hun skiller sig ud fra mængden med sit rå og cool udtryk og maskuline look, som stadig bliver påvirket væsentligt af hendes ekstremt smukke, feminine og markerede ansigt. 

Det amerikanske kosmetikmærke, Urban Decay, så deres snit til at teame op med den tatoverede skønhed, hvis udtråling og attitude må siges at passe ekstremt godt til deres motto: ”Beauty with an edge”. 

Det er ikke første gang, at Ruby Rose ligger ansigt til et kosmetikbrand. Hun har tidligere været model for Maybelline, hvor hun flere gange har været i front i store kampagner. 

Om samarbejdet med Ruby Rose siger Urban Decay’s founder, Wende Zomnir: 

”Når Ruby Rose træder ind på scenen, bliver man øjeblikkeligt betaget af hendes badass-look, f*** it-attitude og hendes legesyge sind. Hun fanger, hvad det betyder at være feminin, farligt og sjov. Hun rocker haute couture med sleeve-tattoos på armene, sine tykke læber og sin kantede frisure.”

Læs også: Orange Is The New Black: Tre nye sæsoner på vej

I et interview med theglow.com.au fortæller Ruby Rose lidt om sine eftertragtede og perfekte bryn.

”Da jeg var omkring 12-13 år, var jeg kæmpe fan af Mariah Carey og Christina Aguilera, og de havde begge utrolig tynde øjenbryn. Så jeg tænkte, at det var vejen at gå. Jeg kan huske, at jeg plukkede mine øjenbyn, indtil de var så tynde, at de knapt nok var der. Jeg er så heldig, at de er groet ud igen.” – siger Ruby i interviewet. 

I interviewet fortæller hun også om sine beauty-vaner. Hun siger blandt andet: 

”Jeg har altid tyggegummi og tandtråd i min taske. Folk gør altid grin med mig og siger ‘hvor gammel er du? 100?’, men jeg hader bare at have noget i tænderne. Jeg har også altid Brow Drama og Baby Lips fra Maybelline på mig, fordi mine læber altid er tørre af alle de rejser.”

I galleriet har vi samlet en række billeder af den guddommeligt smukke og vanvittigt cool OITNB-stjerne. 

Psst… brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne.