Skønhed

Pharrell Williams lancerer parfume med titlen Girl

- 12/03/2014

Rapperen Pharrell Williams går i samarbejde med det franske mærke Comme des Garcons, og hans nye duft får angiveligt den same titel som hans andet album.

Den 40-årige rapper Pharrell Williams, der er kendt for hittet Happy, er indgået i samarbejde med det franske brand Comme Des Garcons om lanceringen af en parfume med titlen Girl.

Pharrell Williams har solgt sin Grammy-hat for 240.000 kroner til fordel for velgørenhed. Læs mere her

Duften får dermed samme titel som rapperens andet album, og flere detaljer om samarbejdet vil blive afsløret i de kommende måneder. Det menes, at den japanske designer Rei Kawakubo personligt har håndplukket stjernen som tilføjelse til deres eksisterende vifte af dufte ifølge Women’s Wear Daily.

Direktøren for Comme des Garcons Parfums SA, Adrian Joffe, har afsløret, at Pharrell Williams var meget konkret omkring, hvordan han ønskede parfumen skulle dufte.

Pharrell vidste lige præcis, hvordan han ønskede, parfumen skulle dufte lige fra starten,” siger han.

Pharrell Williams laver kollektion af t-shirts for Uniqlo. Læs mere her

Samtidig udtrykker musikeren, at han glæder sig over samarbejdet med Comme des Garcons og selve projektet.

“Jeg er så beæret over at arbejde sammen med Comme des Garcons og påskønner den læring, jeg har fået igennem dette samarbejde,” siger han.

Rapperen har allerede bevist sin evne til at sælge produkter, da han allerede har adskillige succesfulde projekter inden for mode i søen. Heriblandt de to modebrands Billionaire Boys Club og Ice Cream. Pharrell Williams har også designet en kollektion af accessories for Louis Vuitton, og sin egen kollektion af tekstiler under navnet Return Textiles, hvor der indgår bionisk garn fremstillet af genbrugsmateriale fra blandt andet plastikflasker.