Skønhed

Nyt læbeserum med hyaluronsyre giver vores tørre, brændende læber kamp til stregen

- 04/06/2024

Det fugtbindende stof hyaluronsyre mister vi desværre naturligt med alderen, så giv dine læber et boost med dette produkt.

1
Foto: PR

Mineralize Skinfinish Highlighter ’lightscapade’ Mac, 330 kr.

Shine bright like a diamond

Den tager sig ikke blot æstetisk ud i æsken – som et drømmende månelandskab; hightlighteren giver også en smuk underspillet perlemorseffekt på udvalgte steder i dit ansigt eller décolleté. Brug en god bred børste for et let, men effektfuldt look.

2
Foto: PR

'Beauty balm', Miild, 250 kr.

Frisk på 10 sekunder

Det er alt du behøver for at friske ansigtet op med denne lille beauty balm, der kommer i seks fine nuancer – fra en skøn koral til en smuk highlighter.

3
Foto: PR

'Acqua di Gioia Eau de Parfum Intense', Giorgio Armani, 50 ml, 520 kr.

Et strejf af sommer

Forestil dig følelsen af et iskoldt bad, der skyller saltvandet og strandsandet af kroppen efter en lang sommerdag ved havet. Giorgio Armani omdanner med ‘Acqua Di Gioia Intense’ denne følelse i en frisk og ren, men også intens og kraftfuld duft. Som et friskt pust på din solbrændte hud. Vi snakker noter af citrus, blomster, havvand og et strejf af sødme.

4
Foto: PR

‘Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres’, Chanel, 445 kr.

Brændende læber

Bliver der heldigvis ikke noget af, når først du har taget Chanels ‘Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres’ i brug. Så snart serummet rammer læberne, mærker du en fugtgivende, men også kølende; ja nærmest beroligende fornemmelse. Hovedingredienserne i det lille vidunder, er Chanels varemærke, hvid kamelia, og det uundværlige og fugtbindende hyaluronsyre, som vi jo desværre (også) mister med årene. En vidunderlig kombination, der har givet tørre brændende læber på produkttesteren her kamp til stregen.

5
Foto: PR

'The moisturizing fresh cream’, La Mer, 15 ml, 765 kr.

Mmmh på krukke

Det her er ikke bare en ansigtscreme, men derimod en lille, luksusoplevelse på krukke. Så let som en fjer, frisk og fugtgivende. La Mer anbefaler, at du bruger den “friske” creme både morgen og aften, så er du til ukompliceret hudpleje, der bare fungerer, er dette noget for dig. Og så kommer den desuden med en lille mikroskapel, der gør det nemt for dig kun at opsamle den lille smule produkt, du rent faktisk har brug for.

6
Foto: PR

'Eau de Toilette Storyteller' 50 ml, Kamameju, 399 kr.

Karmameju 25 år

I anledningen af danske Karmamejus 25-års jubilæum har skønhedsbrandet lanceret duften ‘Storyteller’. “Det, der var vigtigt for mig ved at lave en duft, var, at det skulle være det ypperste inden for parfumekunsten. Jeg havde lyst til, at ‘Storyteller’ skulle være en duft, som er frisk, grøn, let, sød og meget ukompliceret. Jeg oplever, at vi er i en kompliceret verden, og jeg havde lyst til at skabe noget, der kan give ro. Duften af appelsin, klementin, angelikarod, viol, lindeblomst, neroli og kamille, japansk hinoki og cedertræ. Dufte, der sammen kan være med til at fortrylle sindet,” fortæller stifter Mette Skjærbæk, der samtidig med Karmamejus 25-års jubilæum, fejrer sin 50-års fødselsdag.

7
Foto: PR

'Orange Garden', Aire Spa, 1.500 kr.

Orange forkælelse

Hvis du ikke allerede ved, at internationalt anerkendte Aire Ancient Baths har en lokation langt under jordens overflade i Carlsberg Byen, skal du sætte kurs derhen med det samme. Og nu er der en ekstragod og dugfrisk grund, nemlig den nye Orange Garden-behandling. Den time lange forkælelse fordeler sig ligeligt mellem krop og ansigt, og sidstnævnte beriges med forskellige redskaber, der henholdsvis masserer og former. Ultimativ forkælelse idet du også har adgang til Aires mange bade.