Skønhed

Magasin inviterer til Beauty Weeks 2014

- 14/08/2014

Igen i år slår Magasin dørene op for Beauty Weeks, hvor du kan blive opdateret på alt, hvad der rører sig indenfor pleje og skønhed i efteråret 2014!

Hvis der er noget, som vi på ELLE-redaktionen, ELLEsker – udover mode – så er det skønheds- og plejeprodukter. Mhm… Det kan man jo aldrig få nok af!

Og i anledningen af at efteråret snart banker på døren – og dermed også en ny sæson – er det nu, at vi skal opdateres på alle de nye efterårsvarer indenfor skønheds- og plejeprodukter.

Se også: Essie løfter sløret for de nye efterårsfarver

Igen i år inviterer Magasin til Beauty Weeks i deres forretninger på Kongens Nytorv, Lyngby, Odense og Aarhus i ugerne 34, 35 og 36 – og alle er inviteret!

Magasin sætter fokus på dig og din skønhed med temaerne ‘Hår & Negle”, “Make-up” og “Skincare & Duft”. Der gives lækre tips til nye make-up looks, nye lakker til neglene og råd til hårpleje.

Udover en masse vejledende tips til efterårets nye looks, er der også mulighed for at gå på opdagelse i alle de nye efterårsvarer indenfor dufte, skincare, cremer og pleje af din hud.

Læs også: Magasin lancerer nye plejeprodukter på budget

Der vil være DJ’s og piger, der deler forfriskninger og lækre snacks ud alle dagene.

Mode- og livsstilsbloggeren Emily Salomon vil gæste arrangementet en dag i alle byer, og her kan du få hendes bedste beauty-tips og prøve hendes skønhedsprodukter. Se mere her.

Nedenfor kan du se et præcist program for Magasin Beauty Weeks 2014, og se hvornår de forskellige arrangementer rammer din by.

Hvornår:
Uge 34, 35 og 36. Fredag og lørdag kl. 12-18.

Hvornår:
Uge 34 Kgs. Nytorv: hår&negle, Lyngby: makeup, Odense: hår&negle, Aarhus: skincare&duft
Uge 35 Kgs. Nytorv: skincare&duft, Lyngby: hår&negle, Odense: skincare&duft, Aarhus: makeup
Uge 36 Kgs. Nytorv: makeup, Lyngby: skincare&duft, Odense: makeup, Aarhus: hår&negle