Skønhed

Kendall Jenner er nyt ansigt for Estée Lauder

- 17/11/2014

Dette års absolutte it-model, Kendall Jenner, er nyt ansigt for Estée Lauder. Se filmen, hvor Kendall fortæller om samarbejdet...

Dette års absolutte it-model Kendall Jenner er atter aktuel på en af de helt store scener. Denne gang er det ikke som catwalk-star til de store modehuses modeshows, men som det nye ansigt for skønhedsgiganten Estée Lauder.

Se også: Keira Knithley om sine ikke-photoshoppede billeder

Kendall Jenner, som vi først blev præsenteret for i det famøse tv-program, The Kardashians, hvor hun sammen med de andre K-søstre viser sit liv i overklassen frem, har i 2014 for alvor skabt sin egen karriere og sat et tydeligt præg på modebranchen. I forbindelse med de seneste internationale modeuger i New York og Milano har Kendall Jenner blandt andre gået catwalk for Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Pucci, Fendi og Ports 1961 i forbindelse med deres SS15 shows.

Læs også: Lær denne uges mandagsmuse at kende – Julia Roitfeld

Nu er den kun 19-årige skønhed så også aktuel på en anden scene end de store catwalks. Som nyt ansigt for skønhedsvirksomheden Estée Lauder indtager Kendall Jenner nu også skønhedsscenen – og det med god grund. For selvom frk. Jenner har en smuk krop og kan “worke” en catwalk bedre end de fleste, har hun også et ansigt, der fortjener mindst lige så meget opmærksomhed.

Kendall Jenner valgte at breake nyheden på de sociale medier, hvor hun på sin Instagram-profil uploadede et billede med teksten “I am super exited to annonunce that I am the new face of @esteelauder!!”.

Se også: Bliv festklar med disse favoritter fra Vila

Som en del af nyheden om Kendall Jenner og Estée Lauders nye samarbejde har Estée Lauder lavet en fin film om Kendall, hvor hun blandt andet fortæller om sit eget forhold til make-up (der inkluderer nogle søde videoklip fra hendes barndom!).

Se videoen her:

I galleriet nedenfor har vi samlet en række billeder af Kendall Jenner.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!