Skønhed

Jennifer Lopez er L’Oréals nye model

- 06/12/2010

Jennifer Lopez slutter sig til store navne som Diane Kruger, Andie MacDowel og Milla Jovovich som kampagnemodel for L'Oréal ...

I mange år har L’Oréal Paris’ talspersoner inspireret kvinder og mænd i hele verden med deres talent, deres personligheder og deres generøsitet. Jennifer Lopez har alle disse kvaliteter. Som Golden Globe-nomineret skuespiller, flere gange platinium-sælgende sangerinde, film- og TV-producer samt filantropist er Jennifer Lopez uden diskussion en af de mest gennemførte kvinder i sin tid.

L’Oréal Paris-familien er meget stolte af at byde hende velkommen som brandets nye globale ambassadør.

Jeg har brugt L’Oréal Paris-produkter gennem det meste af mit liv, og jeg er spændt på at arbejde med et mærke, som konsekvent tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til kvinder i hele verden,” siger Jennifer Lopez. “Jeg har altid elsket deres sofistikerede reklamekampagner, og jeg er begejstret over at repræsentere et mærke, der sætter pris på kvinders værd.”

Se billeder af Jennifer Lopez som kampagnemodel for Gucci sammen med sine tvillinger.

Det næste, der sker for iværksætteren med de mange talenter, er hendes premiere som dommer i “American Idol”.
I 2001 var “The Wedding Planner” den bedst indtjenende film i USA, mens Jennifer Lopez’ album “J.Lo” var nr. 1 på Billboard Top 200-hitlisten. Disse to førstepladser gjorde Jennifer Lopez til den første kvinde nogensinde, der havde en film og et album på førstepladser i samme uge.

Jennifer Lopez var nomineret til en Golden Globe-pris og fik stor ros for sin titelrolle i “Selena”. Hendes produktionsselskab Nuyorican har netop underskrevet en film- og TV-aftale med 20th Century Fox. Jennifer Lopez fik ACEs Icon of the Year-pris i 2006 for hendes bidrag til
accessories og modeindustrien. I 2011 udgiver Jennifer Lopez sit nyeste album “Love?”.

Jennifer Lopez slutter sig til den prestigefyldte liste af talspersoner for L’Oréal Paris, heriblandt Milla Jovovich, Patrick Dempsey, Rachel Weisz, Beyoncé Knowles, Diane Kruger, Evangeline Lilly, Andie MacDowell, Eva Longoria, Freida Pinto og Gerard Butler.