Hudpleje

Skønhedsredaktionen: 5 nyheder vi vil have fingrene i nu

- 04/05/2022

Du finder lækker solbeskyttelse til ansigt og læber, nye produkter fra et hypet svensk mærke og et særligt godt fugtserum blandt månedens skønhedsnyheder.

Fra hudpleje til hårpleje, makeup og parfumer. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter, og  det kan være overordentligt svært at finde hoved og hale i dem alle.

Derfor har ELLEs skønhedsredaktion, Maria Frederikke Munch Thorgaard og Julie Kraase Brandt, udpeget fem af de bedste. Og denne måned er der både SPF og CBD blandt nyhederne. 

1
Foto: PR phformula

pHformulas nye lipbalm fugter forårs-tørre læber og beskytter dem samtidig mod solen med SPF15. 
’L.I.P. Hydrate SPF15’, pHformula, 199 kr.

2
Foto: PR clarins

Du kender situationen: Du skal ud i aften, men ansigtet, du møder i spejlet, er knap så strålende og friskt som i morges. Det problem kan Clarins’ 40 år gamle ’Beauty Flash Balm’, hvis ingredienser netop har fået en overhaling, blandt andet fikse. Den giver nemlig glat og strålende hud og udvisker træthedstegn. En slags powernap på tube. 
’Beauty Flash Balm’, Clarins 50 ml, 330 kr.

3
Foto: PR Dermalogica

Fugt er altid en god ide for en sund hud, og det nye serum fra Dermalogica smelter ind i huden med sit beroligende indhold af algeekstrakter og fugt. Enkelt og rart. Brug et par dråber under din dagcreme. ’Circular Hydration Serum’, Dermalogica, 30 ml, 495 kr.

4
Foto: PR Mantle

Det svenske CBD-baserede mærke Mantle, har udvidet deres sortiment til også at indeholde kropspleje. Og scrub, creme og olie indeholder naturligvis også helte-ingrediensen CBD, så kroppen kan nyde godt af dens antioxidative egenskaber og beroligende effekt. 
Priser fra 280-298 kr.

Foto: PR Woods

Vi ved, at du ved det … solcremen skal på NU og hver dag. For at du får brugt den, er det afgørende, at du finder en, du rent faktisk sætter pris på at smøre dig ind i. Woods har netop lanceret en, der er helt let i konsistensen og fri for parfume. 
‘Facial Sunscreen SPF30’, Woods, 50 ml, 260 kr. Lander i butikkerne og på Woodscopenhagen.com i midten af maj.
 

Læs ogå

6 ansigtssolcremer under 160 kroner