Annonce

Har du styr på din huds behov?

- 18/01/2022

På travle hverdage og som tiden går, kan det være nemt at glemme, at huden faktisk er vores allerstørste organ. Huden ændrer struktur og hermed også behov hele livet, og der er stor forskel på, hvilken særlig pleje, din hud har behov for netop nu, alt efter hvilken livsfase du befinder dig i.

KUNSTEN AT FINDE DE RIGTIGE PRODUKTER

Ren og frisk hud er noget, vi alle drømmer om. Vores hud er en stor del af vores udseende og betyder meget for vores velvære og selvsikkerhed. Derfor er det også vigtigt for mange af os at finde de gode renserutiner og produkter, som plejer vores hud. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilke produkter der imødekommer vores huds behov, og hvordan vi bedst sammensætter den rigtige pleje.

Ved du, hvad forskellen på dag- og natcreme er? De to typer creme har nemlig forskellige formål. En dagcreme skal beskytte din hud gennem dagens udfordringer, mens natcreme skal sørge for at give huden al den næring, der er nødvendig for at genopbygge huden i løbet af natten. Eller har du styr på hvilken pleje din hud har brug for, hvis du har tør eller kombineret hud?

Find den optimale pleje fra Nilens Jord, der passer til netop dit livsstadie eller det behov, som din hud har. 

Foto: PR

Alle produkter fra Nilens Jord er Allergy Certified, og serierne af hudplejeprodukter er lavet i miljøvenligt emballage.

NY MILJØVENLIG EMBALLAGE

Nilens Jord arbejder ud fra den minimalistiske filosofi om, at din hud skal føle sig fri, det vil sige at der kun anvendes ingredienser, der har et klart formål. Alle produkter er derfor uden parabener, uden æteriske olier og uden parfume. Den minimalistiske tilgang gælder dog ikke kun ift. selve produkternes indhold, men er gennemgribende i hele fødekæden fra tanke til færdig produkt, hvor især fokus på miljøet vægter højt. Derfor har Nilens Jord taget det næste store skridt i den bæredygtige retning og har udskiftet al hudpleje-emballage til en mere miljøvenlig emballage i genanvendeligt plast og med et indbygget refill-system. Ligeledes er produktindpakningen i FSC-mærket karton. 

Refill-systemet fungerer på den måde, at den indvendige beholder kan tages ud når produktet er opbrugt og herefter erstattes med en ny refill med nyt indhold. På den måde bliver yder-emballagen altid genanvendt, og dermed undgås unødigt plastspild samtidig med at du opnår en økonomisk besparelse ved ikke at skulle genkøbe et fuldt produkt hver gang. Du kan naturligvis også vælge at købe hele produktet igen i stedet for refill-løsningen, hvis det er det, der passer til dine behov – det er helt op til dig.

Læs om de fire hudplejekategorier i galleriet nedenfor og de anbefalede produkter til hudens forskellige behov. 

PSST … 3 GODE RÅD

1) Drik masser af vand, selvom det er vinter

Når det er koldt udenfor, har mange tendens til at drikke mindre i løbet af dagen og ofte kun at drikke varme drikke, såsom kaffe. Et godt tip er at drikke et stort glas vand, før du drikker din kaffe. Din hud har brug for hydrering også om vinteren.

2) En ekstra rens + fugt

Efter en lang cykeltur eller gåtur i bidende kulde er din hud ofte ru og kold. Rens eventuelt din hud blidt, selvom det er midt på dagen, og giv dig selv et ekstra lag af fugtgivende dagcreme i vintermånederne. Din hud tørrer desuden ofte ud på grund af de tørre indeklima og kan derfor sagtens tåle ekstra pleje.

3) Pas på mørket

Sidder du som mange af os ofte foran en skærm? Så sørg for, at der er nok belysning i rummet. Når der ikke er nok lys, begynder vi ofte at røre os mere med vores hænder i ansigtet. Dette kan føre til irritation og uren hud. Sørg i øvrigt for at din hud får en dosis dagslys og frisk luft hver dag.

NILENS JORD

Nilens Jord laver produkter med holdning og fokus på både mennesket og miljøet. 
Alle produkter er allergivenlige, uden hormonforstyrrende ingredienser og altid uden parfume.
Nilens Jord har udskiftet al hudpleje-emballage til en mere miljøvenlig emballage i genanvendeligt plast og med et indbygget Refill-system. Ligeledes er produktindpakningen i FSC-mærket karton.
Nilens Jord blev etableret i 1982 og er et af danmarks mest respekterede og ikoniske hudpleje- og makeup-brands. Nilens Jord er inspireret af den nordiske minimalisme og skaber produkter til kvinder og mænd i alle aldre.
Læs mere om Nilens Jord og se alle produkter her.