Annonce

Guide: Tre simple trin til smuk hud efter en solrig sommer

- 27/07/2023

Hvordan har din hud det efter sommerferien? Sol og pool samt en inkonsistent hudplejerutine kan tage hårdt på din hud, og derfor er det en god idé at optimere din hudplejerutine efter sommeren. I denne artikel guider vi til en skøn hudplejerutine i tre trin, som gør underværker for din hud.

Den søde sommertid er god for sjælen, men desværre har den solrige sæson sjældent samme salige effekt på huden. Kombinationen af udtørrende saltvand, kemikalier fra hotelpoolen, solens stråler og de inkonsistente sommervaner gør faktisk præcis det modsatte. Derfor er det en god idé at skrue ekstra op for den gode hudplejerutine, nu hvor hverdagslivet så småt er ved at indfinde sig igen land og rige rundt.

Frygt ej – det behøver hverken være tidskrævende eller besværligt at pleje huden optimalt, tværtimod. I denne artikel guider vi dig gennem en hudplejerutine i tre trin, som sørger for at få din hud tilbage i topform, inden du ved af det. Faktisk vil du allerede begynde at kunne se de positive resultater på din hud efter blot én uges brug.

Din hud vil takke dig for at pleje huden med de rette ingredienser. Find inspiration til din hudplejerutine herunder.

 

Lancôme Rénergie

Med sine innovative formler, nyskabende teknologier og hudfornyende egenskaber er Rénergie-serien fra Lancôme det ideelle valg til dig, der vil gøre det bedste for din hud. Peptider, fugtgivende hyaluronsyre, multifunktionel niacinamid og glødgivende C-vitamin er bare få af de mange effektive ingredienser, som hudplejeserien indeholder. Læs meget mere om de enkelte produkter lige her

Tre trin til smuk hud

 

1. trin: Serum
Vil du have den fulde effekt af din hudplejerutine, er det rigtig vigtigt at bruge et serum som første step i rutinen, efter du har renset huden grundigt. Serummet er det nærende og aktive indslag i hudplejen, og du kan bruge det til at behandle et specifikt hudproblem, du ønsker at løse. Det kan være alt fra at reducere fine linjer til mere fugt i huden, bedre hudkvalitet eller en jævnere hudtone.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum er et serum af allerbedste slags, som giver huden et gevaldigt boost på alle de nævnte parametre takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid. Når du bruger serummet, øges fastheden i det første hudlag, ligesom hudkvaliteten forbedres. Desuden hjælper serummet til at reducere rynker i andet hudlag og pigmentpletter i tredje hudlag.*

*Kosmetoklinisk undersøgelse blandt 58 kvinder gennem 8 uger.

 

2. trin: Creme
Når du har påført dit serum, og det er trængt ind i huden, er det tid til at følge op med en creme, der er både fugtgivende og beskyttende. Med en creme som andet trin i rutinen tilfører du ikke alene fugt, men også et boost til huden med ekstra nærende ingredienser, der revitaliserer huden. Sammen fungerer serum og creme som en vaskeægte powerduo.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream er her det oplagte valg til rutinen. Med sin opstrammende og fugtgivende effekt sørger cremen for at minimere udseendet af rynker. Desuden hjælper produktet med at reducere mørke pletter efter blot én uges brug, takket være effektive ingredienser som peptider.

 

3. trin: Øjencreme
Huden omkring øjnene er særligt sensitiv og tynd, og derfor har øjenområdet brug for ekstra pleje, der er tilpasset netop huden her. Derfor er hudplejerutinen ikke komplet uden en øjencreme, der beskytter og nærer huden, og som er specielt udviklet til at hjælpe med øjenområdets behov.

Lancôme Rénergie Yeux Eye Cream er en effektiv øjencreme til dig, der vil gøre det bedste for din hud. Øjencremen indeholder blandt andet hyaluronsyre og hørfrøekstrakt, og hvis du husker at bruge den regelmæssigt, vil du opleve en synligt opfrisket øjenkontur, opstrammede øjenlåg og reducerede mørke rande.

Lancôme Rénergies hudplejerutine er den perfekte trio af produkter til dig, der vil gøre det allerbedste for din hud. Husk i øvrigt øjencremen i rutinen – det sarte øjenområde har nemlig brug for den særlige pleje.

 

Tre ingredienser, der gør underværker i hudplejerutinen

 

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre er en ingrediens, der er kendt for anti-aging og ikke mindst for sin udfyldende og fugtgivende effekt. Hyaluronsyre kan binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand, og netop derfor er det fantastisk til din hudplejerutine.

 

Peptider
Peptider er særligt kendt for sin evne til at styrke hudens fornyelse, mens de samtidig virker opstrammende. De har en anti-age effekt på hudens fasthed, elasticitet og kvalitet. I Lancômes Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream finder du hele 300 forskellige former for peptider.

 

Niacinamid
Niacinamid er kendt for mange forskellige effekter i hudpleje, og det er, fordi det aktive B3-vitamin er en alletiders multifunktionel ingrediens. Niacinamid har en dokumenteret effekt på hudtonen og hjælper blandt andet med at modvirke misfarvninger og reducere pigmentpletter.

Find dine hudpleje- og makeupfavoritter fra Lancôme på linket lige her.