Annonce

Frederikke Egel: ”Hvis mine veninder spørger mig til råds om pigmentpletter, anbefaler jeg altid denne hudplejeserie”

- 25/05/2023

Influencer og podcastvært Frederikke Egel går op i en konsistent hudplejerutine, god solbeskyttelse, og så har hun gennem mere end et år sværget til en hudplejeserie, der er så effektiv mod hyperpigmentering, at den har reduceret selv de pigmentpletter, hun ikke engang vidste var pigmentforandringer.

Det var egentlig ikke, fordi Frederikke Egel som sådan var ked af de pigmentforandringer, der var dukket op i løbet af hendes seneste graviditet. Det var mere sådan en trækken-på-skuldrene situation, hvor hun hurtigt besluttede sig for, at de små ujævnheder måtte være en del af hendes nye look.

Men da NIVEA spurgte hende, om hun kunne have lyst til at indgå i et forløb med dem og deres nye hudplejeserie Luminous630 mod hyperpigmentering, sagde hun alligevel nysgerrigt ja. Mailen kom på et tidspunkt, hvor hun selv havde tænkt, at hudplejerutinen skulle optimeres, da hun efter tre små børn igen havde tid til at prioritere sig selv.

”Jeg har egentlig den holdning, at man er, som man er, men hvis der er noget, man ønsker at ændre ved, så skal man også gøre det. Jo dårligere man taler til sig selv, jo dårligere følelser skaber det i en, og sådan skal det jo ikke være. Derfor omfavnede jeg egentlig også pigmentpletterne som en del mig, men nu hvor de er væk, og jeg stadig har mine fregner, så er jeg bare virkelig glad for, hvordan min hud ser ud nu,” forklarer Frederikke Egel.

”Og så fandt jeg også ud af, at nogle af mine store fregneplamager egentlig var pigmentforandringer. Så der er på en måde blevet ’ryddet op’ i mine fregner, og det er blevet virkelig fint,” tilføjer hun.

NIVEAs Luminous630-serie var meget mere effektiv, end hun kunne have forestillet sig. Med 10 ugers mellemrum fik Frederikke Egel scannet sin hud samt taget før- og efterbilleder.

”Hvis mine veninder – eller andre for den sags skyld – spørger mig til råds om pigmentpletter, anbefaler jeg altid denne hudplejeserie,” siger Frederikke Egel med et smil.

Frederikke Egel – før og efter 10 uger med Luminous630 fra NIVEA.

Vi har snakket med Frederikke Egel om den konsistente hudplejerutine, vigtigheden af gode vaner og om, hvad hun har lært om pigmentforandringer det seneste år.

Fortæl os om din hudplejerutine?

Jeg kan godt lide, at min hudplejerutine er simpel – også selvom den består af flere produkter, som er tilfældet med NIVEAs Luminous630-serie. Jeg starter med at rense min hud grundigt om morgenen, hvorefter jeg bruger serum samt dagcreme og slutter af med solcreme. Hvis jeg føler, min hud har brug for lidt ekstra pleje, bruger jeg også øjencreme. Om aftenen gentager jeg renserutinen og følger op med serum, natcreme og øjencreme, så den kan nære min hud natten over.

Når jeg har været rutinen igennem om morgenen, holder jeg typisk en pause, inden jeg tager makeup på, så hudplejen kan trænge ordentligt ind i huden. Det passer med, at jeg klæder børnene på eller rydder morgenbordet af.

Foto: Elena Colding

Frederikke Egel har fundet hudplejerutinen, der fungerer perfekt til hendes hud. Læs mere om den herunder.

Har du altid interesseret dig for hudpleje?

Jeg har aldrig været sådan en, der grundigt gennemgik hele ingredienslisten, men jeg har altid haft en interesse for at passe på min hud. Nu, hvor jeg har lært, at man kan gå efter et specifikt hudplejemål – og at det faktisk kan virke ­– er jeg blevet meget mere interesseret i at finde ud af, hvad det egentlig er, min hud reagerer bedst på, og hvilket behov jeg har.

Jeg har virkelig lyst til at bruge min hudpleje nu, fordi jeg kan se, hvor meget den virker. Luminous630-serien har både hjulpet med at reducere de pigmentpletter, jeg havde, ligesom den forebygger, at nye kommer. Og så dufter produkterne i øvrigt fantastisk. 

NIVEA Luminous630

Den nye hudplejeserie fra NIVEA er lidt at sammenligne med et viskelæder. De effektive produkter fra Luminous630 reducerer og bekæmper nemlig effektivt pigmentpletter med synlige resultater. Serien har været under udvikling gennem mere end 10 år, og NIVEAs forskere har været igennem mere end 50.000 ingredienssammensætninger for at finde den patenterede ingrediens, der virker helt ned på celleniveau.
Helt konkret reducerer hudplejeserien eksisterende pigmentering ved at lysne mørke pletter og reducere deres størrelse, ligesom den balancerer pigmenteringsproduktionen og dermed hjælper med at forebygge, at ny pigmentering opstår.
Læs meget mere om den effektive hudplejeserie lige her.

Foto: Elena Colding

Den komplette Luminous630-serie fra NIVEA.

Foto: Elena Colding

For Frederikke Egel er solbeskyttelse et af de allervigtigste punkter i hudplejerutinen. Til ansigtet bruger hun NIVEA Luminous Sun Fluid SPF 50.

Hvordan beskytter du huden mod solens stråler? 

Jeg tænker over at få nok solcreme på, særligt i ansigtet, og så gør jeg meget ud af at friske solcremen op i løbet ad dagen. 

Jeg forsøger at nyde solen på den naturlige måde ved at gå en lang tur, være i haven eller lignende, men hvis jeg er ude i solen mange timer i træk, forsøger jeg at søge pauser i skyggen eller tage en hat eller kasket på for at skåne min hovedbund og mit ansigt. Derudover bruger jeg altid solbriller, fordi øjenområdet er sart, og det er her, rynker og solskader har det med at vise sig først.

Jeg tror, jeg tænker lidt mere over at beskytte ansigtet nu end før, fordi jeg er så glad for min jævne og pæne hud. Med det sagt, er jeg bestemt ikke en af dem, som synes, solen er farlig, hvis bare man passer på sig selv. Jeg elsker en god sommerdag.

Tænker du meget over, hvordan du anbefaler hudpleje mod pigmentforandringer til andre?

Jeg er meget opmærksom på ikke at skabe et problem, der ikke allerede var der. Det sidste, jeg ønsker, er at sende et signal om, at man skal gøre noget ved for eksempel sine pigmentforandringer. Det skal man slet ikke, medmindre man tænker meget over det og har lyst til at gøre noget ved dem for sin egen skyld. Så det er aldrig et emne, jeg selv bringer på banen, og hvis emnet kommer op, holder jeg det altid på min egen banehalvdel.

Pigmentforandringer er hverken farlige, skadelige eller grimme – de kan være utrolig smukke og charmerende, så man skal ikke gøre noget ved sine pigmentforandringer, hvis man ikke er generet af dem.

Så ja, hvis jeg bliver spurgt til emnet, deler jeg gerne ud af mine gode råd, men generelt synes jeg aldrig, der er nogen, der skal diktere noget som helst om andre menneskers udseende. Mærk efter, og gør det, du har lyst til.

Foto: Elena Colding

Frederikke Egel plejede at have pigmentering i panden svarende til en synlig foundationkant, men efter at have brugt Luminous630 fra NIVEA i cirka et år, er pigmenteringen helt væk.

Er der noget, du ville have gjort anderledes i din hudplejerutine efter din graviditet? 

Jeg tror egentlig generelt, jeg gerne ville have været endnu mere bevidst om min hudpleje tidligere. Ikke bare efter mine graviditeter, men også som yngre. Da jeg var yngre, var jeg slet ikke bevidst om den skade, UV-stråling kan forårsage, så jeg synes kun, det er godt, der er kommet så meget fokus på at passe på sin hud i solen. Og på en god hudplejerutine generelt.

Ikke fordi man skal ændre huden – men fordi man skal passe på den.