Hudpleje

Drew Barrymore deler sit favoritprodukt til huden – og du kan købe det for 20 kroner

- 02/03/2023

Når Drew taler, så lytter vi – især, når hun anbefaler effektive og billige hverdagsprodukter.

Måske er det hendes lattermildhed eller hendes charmerende, fjollede personlighed, men der er noget ved Drew Barrymore, der gør, at man instinktivt tror på hende.

Hun er indbegrebet af ’likeable’ og virker lidt som en slags bedsteveninde på trods af, at hun er en af de mest eftertragtede skuespillere i Hollywood.

Derfor er vi også lutter øren, når hun deler ud af de skønhedsprodukter, der virker for hende – og som ikke koster spidsen af en jetjager (som produkter anbefalet af Hollywood-stjerner ellers ofte er).

Og særligt også fordi hun lader alderstegn være alderstegn og ikke har travlt med at ændre på måden, hun ser ud på. Og det er en filosofi, vi kan lide.

Den entreprenante skuespiller, der ud over sit kreative virk,  også er talkshow-vært og udgiver af magasinet ’Drew Magazine’, har i forårsnummet af sit magasin netop delt den komplette liste over de produkter, hun sværger til derhjemme.

Og listen er befriende nede på jorden, hvor mange af produkterne findes i din lokale skønheds-pusher eller sågar supermarked.

Produkterne på listen tæller blandt andet Garniers ‘Micellar Water’ og en særlig sæbe fra Dove. Mere afslappet bliver det knap.

Se alle produkterne nedenfor:

1
Foto: PR

Aveeno, Skin Relief Moistruzing Lotion, 130 kr.

2
Foto: PR

Det er ikke fordi, at Barrymore ligefrem udvinder vold på sin pengepung, når hun ’går til den’ med dyrere produkter, end dem der findes i den lokale Matas. En af hendes dyreste favoritter er en læpepomade fra Fenty Skin, som hun kalder et ”…fugtgivende, blødgørende, fyldende powerhouse.” Vi er solgt.

Fenty Skin, Plush Puddin’ Lip Mask, 160 kr.

3
Foto: PR

Olay, Hyaluronic Acid Body Lotion, 55 kr.

4
Foto: PR

Drew Barrymore fortæller i sit magasin, at den undseelige sæbe redder hendes hud. Og til 20 kr. er det jo værd at give den et forsøg.

Dove, Skin Nourising White Beauty Bar, 20 kr.

5
Foto: PR

Drew Barrymore fortæller i sit magasin, at den undseelige sæbe redder hendes hud. Og til 20 kr. er det jo værd at give den et forsøg.

Garnier, Micellar Cleansing Water, 45 kr.

Læs ogå

Selena Gomez afslører sin skønhedsrutine – og et af produkterne er en fransk kult-favorit til 85 kroner