Skønhed

Hårmode: Sexede bløde krøller

- 14/09/2009

Store bløde krøller er sexede og forførende, men også lidt af et arbejde. Et resultat, der minder bare lidt om det, der blev set på catwalken, er dog alt besværet værd!

Der er seriøse referencer til Jerry Hall, når de lange lokker krøller og smyger sig i bløde fald ned over skuldrene.

Et løft fra hverdag til fest!
En handy sprayserum, som giver en glat og blank overflade. ‘Silky Sunrise PlayBall’, L’Oréal Professionnel, 154 kr.Hold natten lang
Et varmeaktiverende produkt, som kun virker, når der kommer varme på det, men til gengæld kommer der så også seriøst hold. Brug det f.eks., før du ruller håret op, og lad det sidde længe nok til, at håret bliver koldt igen. ‘Thermal Setting Mist Hot Set #22’, Redken, 240 kr.

Pas på fingrene!

Man skal være lidt fiks på fingrene eller bruge en bomuldshandske, for det kan være en kunst i sig selv at bruge en syl som denne. Men resultatet er vidunderligt smukt. Sylen laver lange bløde krøller, som så absolut ser naturlige ud. ‘Sylen III’, HH Simonsen, 749 kr.

Mere fald end krøl
Det fede krøllejern laver de blødeste fald. Det bliver ikke nødvendigvis de strammeste krøller med et jern som dette, men et smukt fald er bestemt inden for rækkevidde. Krøllejern, OBH Nordica, 449,95 kr.

Sæt håret som på catwalken
Effektfuld fylde