Hår

Sådan slipper du af med flyvende og kruset hår: Her er mirakelproduktet, som alle skal prøve

- 03/05/2023

Har du problemer med frizzy, kruset hår? Her er produktet, som alle taler om, og som gør de vildtfarede hår til fortid. Her kan du nemlig finde et produkt, der får håret til at sidde, som det skal.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Genstridige hårstrå, frizzy og kruset hår. At bruge tid på at krølle, glatte eller føntørre håret med en børste kan virke kedeligt og unødvendigt, når det i sidste ende er de stædige små hårstrå, der vinder.

Men endelig har vi fundet mirakelproduktet, der fjerner krus på få sekunder.

Hvordan slipper man af med kruset og flyvende hår?

Den svenske skønhedsskribent Veronica Henriksson priser sig lykkelig for at have fundet produktet ‘Tämja’ fra Björk.

Foto: Unsplash

Tämja Flyaway Tamer fra Björk eliminerer alle de uregerlige babyhår. Find den her.

“Jeg skal være helt ærlig: Hårprodukter får mig sjældent til at falde ned ad stolen. Måske er det fordi, at håret er det, jeg bruger mindst tid på i min rutine, eller også er det fordi, mit hår lever sit eget liv og bliver kruset, det sekund jeg forlader mit hjem. Hvorfor skulle jeg bruge tid på at krølle eller glatte mit hår, når der alligevel kort tid efter transformerer sig til en masse babyhår, der virker til aldrig at ville vokse ud?

Jeg spørger næsten mig selv dagligt, hvad jeg dog skal stille op med mit krusede og flyvende hår? Som skønhedsskribent og redaktør burde jeg jo i virkeligheden vide det. Men heldigvis har jeg endelig fundet svaret én gang for alle.

Hårmascaraen ‘Tämja’ – ikke at forveksle med den farverige (og ekstremt udtørrende) hårmascara fra 80’erne og 90’ernes beautymode – er en plejende hårgelé, der blidt sætter hvert hårstrå på plads. Den pæne tube, som er perfekt til håndtasken, indeholder blandt andet sheasmør, kokosolie og aminosyrer, som giver fugt og glans, uden at håret føles hverken fedtet eller stift. Mascarabørsten kærtegner blidt hvert hårstrå og får de genstridige af slagsen til at blive, hvor de skal være hele dagen. Den fremragende hårgelé fik endda mit hår til at se fejlfrit ud under et blæsende bryllup på Kretas kyst i slutningen af sommeren. Og ja, bruden fik selvfølgelig også gavn af produktet.

Læs meget mere om den frizz-tæmmende hårmascara på linket lige her.

Jeg synes, det er fascinerende at se, hvordan alle hårstrå på hovedet pludselig sætter sig med blot et enkelt strøg med børsten. Produktet er nemt at bruge, umuligt at overdosere og giver et perfekt resultat hver gang. Og det bedste ved det hele: Hvis du er forsigtig, kan Tämja også bruges på øjenbrynene. 

Læs ogå

Bedst i test: Årets bedste håndcreme til tørre hænder

Læs ogå

Sådan slipper du af med pigmentpletter i ansigtet: Her er de bedste produkter

 

Artiklen er oprindeligt udgivet på ELLE.se.