Hår

Kendisserne har talt: Denne hårfarve er efterårets mest populære

- 05/12/2022

Blondiner har det sjovere, men det ser ud til, at denne sæson tilhører brunetterne. I hvert fald hvis du mod stjerner som Hailey Bieber, Helena Christensen og Pernille Teisbæk.

Det er, som med så meget andet, startet med Hailey Bieber. Og nu ser det ud til, at efterårets hotteste hårfarve også er landet på vores side af kloden.

Der er tale om en mørkebrun hårtrend, der går under navnet expensive brunette. Det vil sige en dyb, naturlig brun hårfarve, der skinner.

Hårtrenden kommer i mange udgaver. Både i en lysebrun farve med rødlige toner eller en mørk udgave, der minder dig om fløjlsblød chokolade. 

Det er særligt sidstnævnte, du kan spotte mange steder på sociale medier.

Den seneste kendis, der er hoppet med på trenden er Amal Clooney, som har tilføjet toner af den lysebrune farve i sit sorte hår. 

 

 

Hailey Bieber, der også står bag trends som glaserede donut-negle og senere negle lakeret i den flotteste chokoladebrune farve, er også hoppet med på hårtrenden. 

Modeinfluencere som franske Camille Charriére og danske Pernille Teisbæk har også skiftet det blonde look ud med den dybe, brune farve. 

Den danske supermodel Helena Christensen har altid været brunette, men også hun har fået en mørkere brun farve i sine altid smukke lokker. 

Det er ganske almindeligt at gå efter de mørkere hårfarver, jo tættere vi kommer på de koldere tider.

Men der er ingen tvivl om, at dette efterår er mørkebrunt, når det gælder hår – og den brune farve, du skal gå efter denne sæson, hedder expensive brunette.

Denne artikel er første gang bragt på Femina.dk. Dette er en redigeret version.

Læs ogå

Lizzo, Hailey Bieber og Kylie Jenner er enige: Dette er 2022-versionen af den franske manicure