Hår

‘It-girl’ frisuren, som du kommer til at elske

- 14/04/2023

Emma Chamberlain, Hailey Bieber, Bella Hadid og Prinsesse Olympia er fans.

Der er ingen tvivl om, at kort hår er højeste mode i 2023. Med dedikerede konvertitter som Hailey Bieber, Jenna Ortega og Bella Hadid er vejen nemlig banet for at lade de lange lokker falde til fordel for et friskt, kort ’cut’.

Men hvor førnævnte primært er gået den slagne vej, hvor en korthårsfrisure er lig med en klassisk page, så er en ny udgave af den korte klipning på vej til at blive det nye sort inden for kort hår.

Frisuren indeholder de skarpe kanter fra pagen, men har ikke dens ’bobbede’ volumen og samtidig har den noget mere tilfældigt over sig og rundes af med en midterskilning og en tilbageredt finish.

Frisuren har fået navnet ’the slob’; en sammentrækning af ’slick’ (engelsk for tilbageredt) og ’bob’ (det engelske ord for page), og flere indflydelsesrige damer har allerede lagt hoved til den nye hårtrend.

Herunder findes blandt andre kaffeentreprenøren og YouTube-fænomenet Emma Chamberlain, der har fået en flot, afbleget version af den pjuskede, tilbageredte korthårsfrisure.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af emma chamberlain (@emmachamberlain)

Ligeledes har Prinsesse Maria-Olympia af Grækenland og Danmark overgivet sig og klippet sit lange hår i det, der snildt kan gå hen og vippe pagen af pinden som forårets smarteste klipning.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Olympia of Greece (@olympiagreece)

The slob, der helst skal se ud som om den er relativt ustylet, så den ’bare’ fremstår som det, den er, nemlig en kort kipning med midterskilning. Derfor kræver frisuren heller ikke meget at få til at sidde, som den skal.

Alt, du behøver, er en god stylingcreme eller hårolie, som kan bruges til at trække håret bag ørene – og det er alt. Nøglen til frisure er nemlig at holde det helt simpelt.

Læs ogå

Den korte page hitter: Her er alle stjernerne, der har klippet håret helt kort i 2023