Hår

Derfor er den italienske page sæsonens chikkeste korte frisure

- 03/03/2023

Både Kaia Gerber, Margot Robbie og Monica Bellucci er fans.

Blot få måneder inde i 2023 har vi allerede set en god håndfuld dramatiske hårtransformationer, hvor både Hailey Bieber, Zendaya, Elsa Hosk og Jenna Ortega har ladet lokkerne falde til fordel for en page.

Men mens vi lagt fra forventer at være færdige med de klædelige korthårsfrisurer, så tør vi godt spå om, at endnu en page-klipning kommer til at vinde behørigt indpas på hårfronten frem mod sommermånederne.

Denne sommer, hvor mange sikkert drømmer om at opleve Sicilien fra en Vespa efter at have set anden sæson af ’White Lotus’ (altså uden utroskab og mordplot, naturligvis), så er det kun forventeligt, at den ultra-chikke, lidt længere italienske page (aka. ’The Italian Bob’) vinder frem.

Den italienske page er en klassiker, der længe har indrammet kendte ansigter, blandt andre Monica Belluccis.

Den falder lige under kæben og lige over skuldrene og har ofte et godt skud volumen i spidserne. Den kan både styles glat, hvor spidserne disket bukkes ind mod kæben eller med lidt fald.

Foto: Wyters Alban/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Monica Bellucci

Faktisk er det en af de mest styling-venlige frisurer, der findes, da den både tillader midterskilning for et symmetrisk udtryk og sideskilning for en mere moderne kant.

Til styling af frisuren er en volumenspray din bedste ven, og går du efter et look med fald, kan du med fordel kramme håret op med en let mousse.

Den italienske page skiller sig ud fra sine bob’ede medsøsterfrisurer ved kun at have minimale etager. Faktisk, jo mere lige over længderne klippes, des bedre et resultat.

Se i galleriet nedenfor, hvordan kendisser som Jeanne Damas og Margot Robbie har stylet deres italienske pager.

Læs ogå

Den korte page hitter: Her er alle stjernerne, der har klippet håret helt kort i 2023