Hår

Aveda & 3.1 Phillip Lim har lavet en julekollektion – og du kan få den nu

- 19/11/2021

Det bæredygtige hårbrand Aveda og tøjmærket 3.1 Phillip Lim er gået sammen om en skønhedskollektion inspireret af naturen og tiltænkt dine morgener på badeværelset.

I denne måned og frem til jul kan du få fingrene i Aveda x 3.1 Phillip Lim Holiday 2021. En limited edition-kollektion af fine accessories til håret og chikke gaveæsker inspireret af den natur begge mærker er så inspirerede af – naturligvis i materialer som økologisk bomuld og FSC-certificeret papir.

Læs ogå

Glossier lancerer to helt nye produkter – derfor skal du købe dem lige nu

”Vi synes, at den ultimative gave er at give sig selv gode stunder. Alt, vi mennesker gør, starter med kærlighed til os selv, og derfor har vi skabt essentielle produkter, som mange af os bruger hver dag i håbet om, at de kan hjælpe alle i retningen af at være lidt mere til stede og nyde de daglige rutiner,” siger designer Phillip Lim om kollektionen.

Aveda x 3.1 Phillip Lim kollektionen består af separate accessories, der kan købes enkeltvis eller i fine gaveæsker med udvalgte Aveda-produkter og en medfølgende bæredygtig accessory.

En gave med masser af fugt og en kam, der redder knuder skånsomt ud

Foto: PR Aveda x 3.1 Phillip Lim

Aveda x 3.1 Philip Lim - Nutriplenish™ Light Moisture Collection, 420 kr.
Nutriplenish™ Leave-In Conditioner, 200 ml, Shampoo Light Moisture 50 ml, Conditioner Light Moisture 50 ml og Limited Edition Pillip Lim Detangling Comb.

Styrkende pleje og et fint økologisk håndklæde

Foto: PR Aveda x 3.1 Phillip Lim

Aveda x 3.1 Philip Lim - Botanical Repair™ Strengthening Collection, 420 kr.
Strengthening Shampoo, 50 ml, Strengthening Conditioner, 40 ml, Strengthening Leave-In Treatment, 100 ml og Limited-edition Pillip Lim hair towel.

Læs ogå

H&M udvider på skønhedsfronten – her er alt du skal vide

Ny børste, anyone? Denne er pæn, bred og praktisk

Foto: PR Aveda x 3.1 Phillip Lim

Paddle Brush, Aveda x Phillip Lim, 345 kr.

Bløde, skånsomme scrunchies i øko-bomuld

Foto: PR Aveda x 3.1 Phillip Lim

Printed Scrunchies, 135 kr.

Vi ved godt, hvad der skal ligge under vores træ i år! Aveda x 3.1. Phillip Lim fås i Aveda saloner, Illum og på Aveda.com.