Annonce

Guide: Sådan gør du dine negle til en farverig accessory

- 07/07/2023

Uanset om du er til et afdæmpet udtryk eller gerne vil have fuld gang i farvepaletten, kan en smuk neglelak give lige dét ekstra til dit outfit. Så hvorfor ikke bruge dine negle aktivt som en farverig accessory? Vi guider til den accessory, du altid har lige ved hånden.

Essie

De heftige farver igen er på tapetet både i vores beklædning og accessories og på vores negle. Beviset findes overalt på Instagram, hvor de neonfarvede bikinier har overtaget feriebillederne, og stjernerne iklæder sig hele outfits i tidens varmeste farve: hot pink. Og til årets Oscar-show så vi, at den røde løber var fyldt med modige farver i stedet for de klassiske sorte, hvide og neutrale toner.

Det er dog ingen hemmelighed, at vi her i Norden har tendens til at klæde os i nedtonede nuancer. Til gengæld er vi fans af fine og farverige accessories, der kan pifte ethvert sæt tøj op. De senere år har vi fået øjnene op for de dekorative negle, og der er efterhånden gået sport i at opdage nye negletrends.

Med den rette farve kan din neglelak sagtens være en accessory i sig selv og tilføre liv og farve til selv det mest afdæmpede tøj. Uanset om du er til det farvestrålende eller naturlige look, kan du bruge dine negle som blikfang eller til at skabe sammenhængskraft i dit outfit.

Essie

Essie: Nail care is self care

Essie er et af verdens førende brands inden for negletrends og pleje. Hos Essie finder du et bredt udvalg af lakker i alle regnbuens farver samt effektive plejeprodukter, der beskytter og styrker neglene – så de altid tager sig velplejede og sunde ud. Essies plejesortiment består af styrkende produkter, nærende olier og farvekorrigerende produkter – og meget mere. Se det fulde udvalg af flotte farver, laktyper og plejeprodukter lige her.

Match neglene med dit outfit

De seneste år har det været svært ikke at følge med i neglemoden, som har udviklet sig med rivende hast – ikke mindst takket være de sociale medier, hvor glazed donut nails og watermelon sugar manicure har domineret.

Og du behøver hverken professionelle skills eller UV-lys for at være med på de seneste trends. Essie har nemlig skabt en lang række neglelakker i forskellige farver, som både er smukke at se på, holder længe og er lette at lægge.

En helt oplagt måde at style dine negle på er at lade dem matche dit outfit – især hvis du i forvejen har gjort noget ud af at farvematche dit tøj. De lakerede negle skaber en sammenhæng, som gør hele looket mere gennemført. 

Essie

Har du for eksempel besluttet dig at gå all in på orange i outfittet, kan du fuldføre looket med en orange neglelak.

Lad neglene være det farverige indslag i dit outfit

Lige nu trender hele outfits i den samme farverige nuance – men er du til det mere simple, kan du sagtens lade neglene være den eneste farvestrålende del af dit look.

Sæt for eksempel en blå neglelak til dit hvide tøj, eller giv den lille sorte selskab af en pink neglelak. På den måde har du nemt tilsat en lækker, kulørt detalje til dit ellers enkle outfit. 

Skal du på festival, kan du lade din neglelak afspejle en dag i det grønne. Her er Essies helt nye smaragdgrønne Unguilty pleasures-lak helt perfekt. De farvestrålende negle vil sende associationer til skovbunden og give dig det perfekte festivallook.

Unguilty pleasures fra Essie

Skab detaljer på neglene

Vil du gerne tilføje lidt farve til dine negle uden at farvelægge hele neglen, kan du nøjes med at give neglene en lille farvet spids eller et par prikker forneden. Der er masser af muligheder, for de seneste sæsoner har budt på mange forskellige varianter af nail art.

Farverige swirls, små hjerter, diskrete prikker og bløde bølger har fundet vej til vores fingerspidser, og søger du på hashtagget #NailArt, finder du over 45 milliarder forskellige videoer til inspiration.

Du kan sagtens eksperimentere med forskellige lakker. Brug for eksempel Essies Filly lillies og de helt nye Unguilty pleasures og Pencil me in til at skabe fin og sommerlig neglekunst. Se, hvordan du gør, i videoen nedenfor.

Sådan kreerer du fin nail art

Den farverige french tip

Har du fulgt bare en lille smule med i neglemoden, kender du sikkert alt til french tip-trenden. Den franske manicure er en tidløs klassiker, som ikke ser ud til at forsvinde lige foreløbigt.

Men bare fordi den er en klassiker, behøver den ikke at være klassisk. Du kan nemlig sagtens lege med den franske manicure ved at give den nye nuancer.

Læg for eksempel en klar lak på hele neglen, og dekorer spidsen med en pink, lilla eller grøn farve. Eller farvelæg hele neglen, og lad spidsen forblive hvid. Det er simpelt og tilføjer et glimt af farve til dit look. 

Fra blåbærmælk til hot pink

Meget tyder på, at vi ikke har set det sidste til nye negletrends. Allerede i år har vi været igennem en hel del, og denne sæson byder på masser af fine farver, når det gælder manicuren.

Blueberry Milk

Måske er du stødt på hashtagget #BlueberryMilk på TikTok eller Instagram. På trods af navnet, der sender associationer til en sød sommerdrink, er der tale om en ny negletrend, som i skrivende stund har 4,7 millioner visninger på TikTok.

Tidens hotteste farve til neglene er nemlig en sart, mælket babyblå, som internettet logisk nok har døbt blåbærmælk, og den er at finde på masser af kendisnegle denne sommer.

Du kan nemt tage trenden til dig med Essies Salt water happy-neglelak, som er helt perfekt til en sommerhud, der har fået lidt farve. Påfør den på hele neglen for det perfekte blueberry milk-look, eller brug den til at kreere en fin og farverig fransk manicure eller din foretrukne nail art.

Salt water happy fra Essie

Hot pink hele vejen

Der kan næppe herske tvivl om, at denne sæson har været all about pink. Forsommeren har været klistret til med lyserøde outfits, og de fleste af os har på en eller anden måde taget farven hot pink til os.

Er du ikke klar til at gå planken ud med et all pink outfit, kan du tilføje trenden som en farverig detalje på dine negle. Essies nye ”Pencil me in”-lak må i den grad siges at være den perfekte farve til sommerens negle.

Som med Salt water happy kan Pencil me in bruges til at skabe alverdens mønstre og fine French tips. Eller du kan lakere hele neglen for et modigt look, der med garanti vil vække opsigt.

Essie

Pencil me in fra Essie