Annonce

Få ‘me time’ leveret på dørtrinnet hver måned med selvforkælelse fra Goodiebox

- 02/10/2017

Du kan få rendyrket selvforkælelse og vaskeægte 'me time' leveret i en skøn æske hver måned med et abonnement på Goodiebox. Læs mere om det smarte koncept her.

Hvis der er noget, de fleste kvinder kan lide, så er det skønhed og gaver – og det er endnu bedre, når de to ting går op i en højere enhed. Særligt i en travl hverdag, hvor den ene dag ofte tager den anden, er det ekstra vigtigt at huske selvforkælelsen og give sig selv en gave, der ikke bare gør godt én gang, men overrasker igen og igen.

Og det er netop dét, der gør Goodiebox-konceptet så genialt. Hver måned – måske når man mindst venter det – ankommer den fine, lille æske på dørtrinnet og indbyder til, at man trækker stikket fra hverdagen for en stund og går på opdagelse i den skønne Pandoras æske af håndplukkede beauty treats, der gemmer sig i månedens boks.

Månedens Goodiebox indeholder altid mellem fem og syv nøje udvalgte produkter, der går hånd i hånd med sæsonen og de beauty-tendenser, der er allermest oppe i tiden, så man altid kan være først med de sidste nye trends, prøve de nyeste brands og kultprodukter og opdage nye favoritter.

Og som om selvforkælelseselementet i hver måned at gå på opdagelse i en ny boks ikke er nok i sig selv, så er der også tid og penge at spare ved at modtage en Goodiebox. Her har man nemlig mulighed for at prøve en masse produkter af, så man efterfølgende ved præcis, hvad man skal investere i, når man finder nye favoritter i boksene.

Få en særlig Goodiebox Limited Edition med produkter udvalgt af ELLEs Anne P. med et abonnement på ELLE her!

En Goodiebox er med andre ord den perfekte gave at give sig selv, hvis man har brug for en lille reminder hver måned til selvforkælelse og ’me time’– og ikke mindst, hvis man elsker at være på forkant med de allernyeste trends og produkter på beauty-fronten. Og hvem gør ikke det?

Et abonnement på Goodiebox koster kun 169 kr. per måned inkl. fragt. Læs mere her.

Udover de månedlige abonnementsbokse laver Goodiebox desuden eksklusive samarbejder med tidens fineste brands, der går sammen om Limited Edition bokse med særlige fokus. Blandt andet har ELLE netop lavet en Goodiebox Limited Edition, hvor Beauty Director Anne P. har håndplukket sine favoritprodukter og samlet den i den fineste lyserøde æske, som kan købes eksklusivt sammen med et abonnement på ELLE. Boksen har en værdi på 1.572 kr., men kan blive din for kun 399 kr. Læs mere her.

Om Goodiebox
Med et abonnement på Goodiebox får man en ny boks hver måned med nye lækre produkter. Hver boks indeholder altid mellem fem og syv nøje udvalgte produkter, der er afstemt sæsonen og tidens trends. Produkterne har tilsammen altid en minimumsværdi på 550 kr., og uanset værdien på indholdet koster hver Goodiebox altid kun 169 kr. pr. måned inklusiv fragt, og abonnementet er uden bindingsperiode.