Skønhed

Få Jennifer Anistons budget-venlige beautytips

- 19/06/2012

Selvom du ikke tjener de samme penge som Jennifer Aniston, kan du godt efterligne hendes skønhedsrutiner.

Hun er den kvinde, som mange andre kvinder gerne vil være. 43-årige Jennifer Aniston ser stadig vildt godt ud og giver anledning til et helt specielt spørgsmål, som alle omkring hende stiller sig selv: ‘Hvordan i alverden gør hun det?’

Svaret er til gengæld hamrende enkelt, men alligevel kompliceret. Hendes ansigt og krop holdes i god stand ved hjælp af vedholdende rutiner. Til trods for de mange millioner, som hun har tjent igennem sin karriere, så er det ikke hårrejsende dyre produkter, der gør det muligt for hende at se hamrende godt ud, afsløres det nu i Now magazine.

Hver nat bruger Jennifer Aniston blandt andet budgetproduktet Vaseline som øjencreme for at bekæmpe de fine linjer. Desuden starter hun morgenen ud med at fylde håndvasken med vand og isterninger, som hun efterfølgende dypper ansigtet i for at mindske porer og reducere hævelse omkring øjnene.

Jennifer Aniston er (også) en ELLE-pige!

“Jen kan ikke lide tanken om indgreb, for hun ønsker ikke at se udstrakt ud, så hun har et 30 minutters skønhedsritual hver aften. Jen er meget disciplineret, når det gælder at holde sig ung”, siger en anonym kilde til Now Magazine.

Det forlyder desuden, at Venner-stjernen begynder sin rutine med at dampe sine porer i ti minutter. Derefter påfører hun et mildt renseprodukt efterfulgt af en fugtighedscreme fra mærket Cetaphil. Herefter står den på ti minutters ansigtsmassage for at stimulere hudcellerne og opstramme musklerne. Til sidst slutter hun af med en creme fra mærket Dr. LeWinn’s.

Jennifer Aniston tager kæresten, Justin Theroux, med til London.

Ud over det påfører Jennifer Aniston desuden en behandling med a-vitamin fra mærket Anna Lotan, der kaldes Rénoca, som hun lader sidde på i ti minutter. I mellemtiden smører hun kapsler med E-vitamin-creme på skinneben og albuer. Det hele sluttes af med en kvart teskefuld Vaseline, der smøres under hvert øje.

Jennifer Aniston har i et interview med magasinet InStyle indrømmet, at hun tidligere har modtaget botox-indsprøjtninger, men at behandlingen ikke var nogen succes, fordi hendes hud ændrede sig i væsentlig grad. Efterfølgende har hun i stedet været meget opmærksom på at bruge solcreme, når hun er udendørs for at holde på hudens naturlige glød.

Straks mere krævende er Victoria Beckhams skønhedsrutiner, som inkluderer stamceller fra får!
Læs om dem her.