Annonce

Emily Salomon: 5 tips, der gør din hud vinterklar

- 24/10/2016

Har din hud også tendens til at blive tør, stram og mere sensitiv i løbet af vinteren? Skønhedsbloggeren Emily Salomon giver dig her 5 tips til, hvordan du skal pleje din hud optimalt med fokus på masser af fugt med hudplejeprodukter fra Avène, som hun selv sværger til.

Efteråret, blæsten og de kolde temperaturer har for alvor meldt sin ankomst, og du kender sikkert til følelsen af at huden bliver mere tør, stram og sensitiv i kulden? Men med den rette mængde fugt og pleje, er der heldigvis råd for en hud, der både føles godt og som ser velplejet ud.

Skønheds- og livsstilblogger Emily Salomon kender alt til vintertør hud, og derfor har hun samlet 5 gode tips til, hvordan du får en smuk, sund og velplejet hud i de kolde måneder. Første trin på vejen til en smuk hud er for Emily Salomon valget af de helt rigtige produkter:

“Jeg er for tiden meget begejstret for Avènes Tolérance-produkter, da de er effektive, består af max 7 ingredienser, der er nøje udvalgte, så de matcher hudens behov og struktur og trænger fuldstændig ind i den ellers til tider vintertrætte hud,”  fortæller Emily Salomon.

Få hendes 5 tips til, hvordan din hud bliver 100% vinterklar her: 

1. Sæsonbetonet ‘hudplejegarderobe’
Ligesom jeg ikke går i det samme tøj året rundt, så har jeg også ‘sommerprodukter’ og ‘vinterprodukter’ på min badeværelseshylde. Jeg skifter eksempelvis til en federe og mere plejende creme i løbet af efteråret (fra Tolérance Emulsion til Cream), så huden bliver ekstra beskyttet og jeg undgår fugttab.

2. Pas din ’aftenrengøring’
“Jeg renser ansigt og hals nænsomt, men grundigt med Avènes Tolérance Cleansing Lotion hver aften. Jeg masserer den på med fingerspidserne i cirklende bevægelser for at løsne makeup og snavs og fjerner så det hele med vatrondeller. En effektiv rengøring uden at ‘strippe’ eller udtørre huden. Af og til vasker jeg hele molevitten af med lunkent vand og en vaskeklud for en blid eksfolierende effekt”.      

3. Forkæl din hud med kildevand
“Umiddelbart efter rens dupper jeg ansigtet tørt med et håndklæde og giver det så et friskt pust med Avène Termalkildevand, der beroliger og fugter. Den bruger jeg i øvrigt også mange gange i løbet af dagen for at opfriske og fugte min hud”.

4. Lav et fugtreservoir
“Mens min hud stadig er fugtig af kildevandssprayen, påfører jeg Tolérance Cream. Når du kommer creme på fugtig hud, kan cremen for det første bedre trænge ind, og for det andet laver du nærmest et lille ‘fugtlager’, som huden kan tære på. Ud over sol er tab af fugt en af de største skurke, når det kommer til aldring af huden – og dette enkle trick er et af de bedste, jeg kender til, for at huden fremstår og føles fugtmættet hele tiden. Hvis du føler, at huden er stram og tør, uanset hvor meget creme du smører på, kan dette også være løsningen”.

5. Sov med masken på
“I vinterhalvåret hvor både vejr og fjernvarme udtørrer huden sørger jeg for at sove med Avènes fugtmaske på et par gange om ugen og vågner op til blød og glat hud. Jeg fordeler masken (der er som en rig creme) på ren og tør hud om aftenen, venter 5 min. på at den er trængt ind og sover så ellers med den på”.

Læs mere om Avenes lækre hudplejeprodukter på avene.dk/merehudpleje

Kunne du tænke dig at vinde hudplejesættet Avène Tolérance til en værdi af 433,50 kroner? Så skal du deltage i denne konkurrence, hvor vi udlodder Avène Tolérance til een heldig person.