Skønhed

ELLEs guide til lækre sommerben

- 13/07/2011

Følg disse guidelines, hvis du hurtigt skal gøre dine stænger smukke og sommerglatte ...

DU BEHØVER IKKE VÆRE GRAVID …
for at juble over Mama Mios ‘Lucky Legs’, for ingen har patent på hævede, trætte ben. Indholdet dufter så spiseligt pebermyntefrisk, at det næsten også giver bedre ånde. Køler og stimulerer blodcirkulationen.
100 ml, 199 kr.

ROCKSTJERNER SES ALTID I SELSKAB …
med langbenede kvinder, og netop rock’n’roll – eller hvad du ellers løber og laver – vil få dig til at elske øko-lindringen her. Fugtmættende og forfriskende gel med masser af mentol – perfekt til ben på overarbejde.
‘Mama’s Hot Legs’, Rock Star Baby, 200 ml, 135 kr.

AT MÆSKE BENENE …
– og helst hele kroppen – i ‘Enjoy Really Rich Lotion’ er en ‘treat’ af de helt særlige. For med god grund hiver naturmærket This Works den ene skønhedspris hjem efter den anden. 30 i alt på otte år. Glad, fugtmættet hud får du takket være en indholdscocktail af aloevera, rose og geranium.
200 ml, ca. 300 kr.

MED SMIL OG GODE OLIER KAN INTET GÅ HELT GALT …
Slet ikke blankpudsede ben i en ren planteolie-rus af patchouli, kanel og roser.
‘Horny Cow Seductive Bath & Body Oil’, Cowshed 100 ml, 200 kr.

DEN ER GOD NOK …
Gyldne ben syner slankere, og selv om Yves Rocher har en selvbruner til ‘bare’ ben, er vi vilde med alt-i-et-løsningen, som dufter frisk og ikke af
klassisk selvbruner.
‘Self-Tanner Moisturizing Lotion for Face & Body’, 150 ml, 85 kr.

NU KAN DU FÅ DIG EN ØKO-OPSTRAMMER …
med heftig hjælp fra chili, hestekastanje og stærk, grøn kaffe. Appelsinhud og fedtceller får sig en ryster – eller i hvert fald en omgang ‘skin gym’, når blodcirkulationen boostes.
‘Resculpting Body Gel’, The Organic Pharmacy, 200 ml, 1.099 kr.

NAPPERI HJÆLPER, HVIS DU VIL GLATTE LÅRENE …
Drænende cremergør det ikke alene, og derfor anbefaler Sisley, at du går til korporligheder, når du sætter ind over for bulet cellulitis. Vejledning i massageteknik følger derfor med den smørbare cocktail af koffein, sojaekstrakt og lotusblad.
‘Phyto-Svelt Global Intensive Slimming Body Care’, Sisley, 200 ml, 1.110 kr.

DER ER GODE CHANCER FOR …
at du bliver afhængig af at massere opstrammeren her ind i huden, for den pastelorangefarvede smørcreme dufter vanedannende sommerlig. Effekten er garanteret af guf-ingredienser som havre, rugflager og E-vitamin.
‘Body Anti-Aging Tightening Effect’, Nuxe, 200 ml, 340 kr.

FUGTMÆTTE BEN ER GLATTERE OG GLADERE AT SE PÅ …
Og det ved Shiseido, som er vant til at blankpolere kræsne japanske kvinders hud. Den opstrammende fugtgel til ben (og måske mave?) indeholder stjerneingredienser som koffein og cirkulationsstyrkende havtorn og ris.
‘Aromatic Sculpting Gel’, 200 ml, 390 kr.