Skønhed

ELLE.dk tilbyder 30% rabat på alle Rønsbøl-produkter

- 01/07/2010

I den næste uge kan alle ELLE.dks brugere få hele 30% rabat på alle produkter fra den danske hudplejeserie. se her hvordan...

I forbindelsen med, at det hotte danske mærke Rønsbøl Skin Care bliver introduceret på ezzence.dk, som sælger eksklusive skønhedsprodukter online, kan vi nu tilbyde dig 30% i introduktionsrabat på alle produkter fra Rønsbøl Skincare. Skynd dig for denne eksklusive rabat gælder kun til og med den 7. juli 2010!

Rønsbøl Skin Care er en aktiv hudplejeserie produceret med et rigt indhold af vitaminer og mineraler. Serien bygger på grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse og giver en fulddækkende effekt.

Pssst … Rønsbøl Skin Care er 100% dansk hudpleje, uden parfumer, parabener, farvestoffer…

ezzence.dk er sitet, hvor du finder topkvalitets skønhedsprodukter og eksklusive mærker, som spænder fra traditionelle kvalitetsmærker til gennembrydende teknologi, som bringer noget nyt og innovativt til markedet. Vi har noget til alle, til tilhængere af økologiske skønhedsprodukter og til tilhængere af produkter, med de førende teknologier og funktioner.

ezzence.dk er således stedet, hvor du kan finde førende mærker indenfor skønhedsprodukter, og vi er glade for at kunne præsentere så stærke og innovative topmærker som Själ skincare, Philip B Haircare, John Masters Organics, Organic Apoteke, Balance Me, Nvey Eco, Redken, Paul Mitchell m.fl.

Sådan opnår du rabatten:
1. Gå ind på igennem dette link.
2. Put dine varer i indkøbskurven
3. Indtast rabatkoden “elle”
4. Husk at klikke på knappen “Anvend kupon”.

Tilbuddet gælder til og med den 7. juli 2010 – Så skynd dig!