Skønhed

ELLE tester: Papaya Pleasure hos Arndal Spa

- 20/12/2016

Mhm, hvem kunne ikke bruge en time med 100% fokus på forkælelse og 'me-time' i lækre omgivelser, inden julen eller nytåret sætter ind og et nyt år står for døren? ELLEs digitale team har haft fornøjelsen af at teste en ny behandling hos Arndal Spa, som fik os til at føle os i den syvende himmel.

Julen er hjerternes fest, og lige nu er du garanteret i fuld gang med at shoppe de sidste julegaver til alle dem, du holder af. 

 

Men når alle julegaverne er i hus, anbefaler vi, at du river en time ud af kalenderen og fokuserer på en anden vigtig person her i julen; dig selv.

 

Og findes der nogen bedre form for ‘mig-tid’ end en lækker kropsbehandling, hvor du kan slappe 100% af og bare nyde? Næppe.

 

Derfor var ELLEs digitale team også mere end klar på at teste en ny behandling hos Arndal Spa, som de netop er begyndt at tilbyde deres kunder. Behandlingen hedder ‘Papaya Pleasure’ og er mindst lige så lækker, som navnet antyder. 

 

‘Papaya Pleasure’ varer 70 minutter og begynder med afslapning i det lækre spaområde, som du finder i kælderen hos Arndal Spa. Her startede vi med at lægge hverdagen og julestressen på hylden og indstille både krop og sind den behandling, vi havde I vente. Dette forgik i saunaen, hvor der var en beroligende lavendelolie på de varme sten, og hvor vi i løbet af 10 minutter følte skuldrene falde helt ned fra ørene, og vores kroppe blev gennemvarmede inden behandlingen.

 

Selve behandlingen startede med 25 minutters kropsmassage med den beroligende papayagel, som både virker genopbyggende, fugtgivende og nærende, samtidig med at huden eksfolieres, fordi gelen er rig på A- og C-vitamin. Det føltes nærmest som at få smurt blød, varm honning på kroppen, og så havde gelen samtidig en meget beroligende effekt. Efter den milde og velduftende papayagel var blevet masseret ind på hele kroppen, blev vi ‘pakket ind’, så gelen rigtig kunne få lov til at arbejde sig ind i huden og nære den udefra og ind. 

 

Mens vores kroppe arbejdede med den varme papayagel, blev det ansigtets tur til at mærke lidt velvære. Ansigtsbehandlingen bestod af en rens og peeling efterfulgt af en lækker detoxmaske, serum og cremer samt en dejlig hovedbunds- og nakkemassage. 

 

Vi behøver næppe at understrege, at vi var fuldstændigt i zen efter behandlingen og nærmest ikke kunne rejse os, fordi vores kroppe var så afslappede. Arh…

 

Udover at behandlingen i den grad levede op til vores behov for 100% forkælelse fra top til tå, så er det også værd at nævne, at alle behandlerne hos Arndal Spa er uddannede fysioterapeuter. Dette mærkede vi tydeligt i selve massagebehandlingen, der var meget kyndig og fokuseret på vores individuelle behov, hvor spabehandlinger med massage ellers ofte er overfladiske. Vi følte os begge to ualmideligt godt tilpas og i meget kyndige hænder på briksen. 

 

Papaya Pleasure behandlingen er indstillet til en Beauty Award i 2017 – og det med god grund! Velværefornemmelsen efter en behandling holder nemlig lang tid efter, behandlingens 70 minutter er ophørt, og det er en ultimativ treat, som vi vil anbefale til enhver, der trænger til lidt selvforkælelse inden jul og nytår eller måske som en (behagelig) start på det nye år?

 

Du kan læse mere om Arndal Spa og ‘Papaya Pleasure’ behandlingen her.

 

Psst… Hvis du skynder dig kan du endda være så heldig at vinde et gavekort på en ‘Papaya Pleasure’ behandling. Det eneste du skal gøre er at skynde dig ind på vores Instagram og deltage i vores julekalenderkonkurrence for den 21. december.