Skønhed

ELLE giver særpris på Amazing Space-behandling

- 25/03/2011

Eksklusivt for ELLE.dk giver vi i samarbejde med Amazing Space rabat på én af deres bedste behandlinger ...

Deep Body Shaping er en helt ny og særlig dybdemassage med det gode formål at behandle kroppen fra hoved til hæl med kombinationen af vacuum, bindevævsmassage og lymfedrænage for at få rettet op på både skøndhed og skavanker.

Dette kan lade sig gøre, idet behandlingens effekt når så dybt ned, at kroppens affaldsstof-depoter knuses og bliver flydende og føres ud af kroppen på naturlig vis. Behandlingen udføres udenpå en “tricot-lignende” dragt med en maskine. Det føles som en effektiv sportsmassage, der gennemarbejder og ælter muskulaturen og fjerner alle kroppens spændinger og myoser.

Behandlingen anbefales som dyb sportsmassage, anti-cellulite behandling eller mod hårdnakkede fedtdepoter. Den er supergod her lige op til sommeren, da kroppens “shapes” i form …

Normalpriserne for Amazing Spaces behandlinger er
695,00 (55 min) – Basisbehandling fokus på problemzoner
850,00 (75 min) – Luksusbehandling fra top til tå

Men lige nu kan alle ELLE.dks brugere eksklusivt få behandlingerne til en helt særlig introduktionspris for første behandling:

Hvis du ringer ned til Amazing Space og siger, at du har læst om behandlingerne på ELLE.dk, får du basisbehandlingen til 550 kr. og luksusbehandlingen til 675 kr.!

Læs mere og find kontaktoplysninger på Amazing Space her.

God sommer!