Skønhed

Elegant look med højt hår

- 01/10/2009

Højt hår kan være virkelig elegant, når det gøres rigtigt. Der var flere bud på catwalken A/W 2009. Men til hverdag skal det dog formes i mindre skala

Der var seriøst højt hår til Jean Paul Gaultiers A/W 2009-show. En mindre version kunne jo se helt romantisk ud. Husk at toupere fra indersiden, så at sige. Så kan det yderste lag hår nemmere redes ud og se smukt og glat ud, så det ikke ligner en snusket fuglerede. For at opnå et hår, der minder bare lidt om disse trends, kræver det en god gang hårspray, en god gang touperings teknik og lidt nedskalering. Hverdagslooket kunne jo være en anelse mindre. Trods alt.

En balsamspray, som kan bruges både i vådt og tørt hår. Nok en god idé en gang imellem, hvis du touperer håret ofte. ‘Balsam Spray’, Stuhr, 250 ml, 79,95 kr.

Denne hårspray holder utrolig godt, men det er vigtigt, at du sprayer fra afstand, da det er en ‘våd’ hårspray. Så spray fra ca. 30 centimeters afstand. Til gengæld holder håret så til det meste. ‘Ekstra Strength Holding Spray’, Bumble & Bumble, 185 kr.

Der skal en uhæmmet gang toupering til for at opnå dette look. Jo længere tilbage i længderne man starter touperingen, jo bedre holder det … Bruger du en hårspray som Elnett, bliver udredningen mindre pinefuld. ‘Always Volume’, Elnett, 59,95 kr.

Sæt håret som på catwalken
Frisørbesøg uden saks