Skønhed

Dagens julegave er fra Karmameju

- 07/12/2012

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden ...

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden …

Flere og flere vælger at ordne deres julegaveindkøb på nettet, så man slipper for stress og jag i butikkerne i weekenderne eller (skræk og gru!) d. 23. december!

Derfor har vi valgt 24 skønne og forskønnende gaver, som du kan købe direkte fra vores webshop og få sendt lige hjem under juletræet (næsten) og glæde din mor, søster, svigermor, veninde eller måske dig selv med. Dagens gave gør sig faktisk også som gave til en mand … Og der er 30% rabat på alle julegaverne – men kun i én dag hver!

Dagens julegave er en serum til fedtet hud fra Karmameju.
Change face serum til blandet/fedtet hud er en rensende og dybdegående ansigtsolie. De æteriske olier er sammensat til at balancere, hele og rense huden. Brug den under dag- og natcreme for ekstra pleje, genopbyggelse og beskyttelse. De bærende æteriske olier er cedertræ, kanuka, rose geranium og base olierne er tamanu, havtorn og helichrysum. Produktet indeholder hverken parabener, syntetisk fremstillet parfume, petrokemikalier, SLS/SLES eller sulfater.

Øjenskyggen koster i I DAG kun 279,30 kr. (Normalpris 399 kr.)
Klik her for at komme til dagens julegave.

Pssst…: Lige nu er dr også gratis fragt i ELLEs webshop, så forsendelsen koster ingenting.