Skønhed

Dagens julegave er en toning oil

- 12/12/2012

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden ...

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden …

Flere og flere vælger at ordne deres julegaveindkøb på nettet, så man slipper for stress og jag i butikkerne i weekenderne eller (skræk og gru!) d. 23. december!

Derfor har vi valgt 24 skønne og forskønnende gaver, som du kan købe direkte fra vores webshop og få sendt lige hjem under juletræet (næsten) og glæde din mor, søster, svigermor, veninde eller måske dig selv med. Dagens gave gør sig faktisk også som gave til en mand … Og der er 30% rabat på alle julegaverne – men kun i én dag hver!

Dagens julegave er fra Balance Me.
Super Toning Body Oil fra Balance Me er en fantastisk kropsolie, som kan skabe små mirakler ved regelmæssig brug. Oliens effekt øges yderligere, når den bruges lige efter en bodyscrub.
Sammensætningen af æteriske olier optimerer rensningen af huden effektivt og hjælper med til, at skabe et sundt kredsløb i kroppen, mens antioxidanterne i grundolierne absorberes i hudens øverste lag. Resultatet er en glat og strålende hud.

Øjencremen koster i I DAG kun 349,30 kr. (Normalpris 499 kr.)
Klik her for at komme til dagens julegave.

Pssst…: I DAG er der også gratis fragt i ELLEs webshop, så forsendelsen koster ingenting.