Skønhed

Dagens julegave: Deodorant fra Tromborg

- 04/12/2012

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden ...

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden …

Flere og flere vælger at ordne deres julegaveindkøb på nettet, så man slipper for stress og jag i butikkerne i weekenderne eller (skræk og gru!) d. 23. december!

Derfor har vi valgt 24 skønne og forskønnende gaver, som du kan købe direkte fra vores webshop og få sendt lige hjem under juletræet (næsten) og glæde din mor, søster, svigermor, veninde eller måske dig selv med. Dagens gave gør sig faktisk også som gave til en mand … Og der er 30% rabat på alle julegaverne – men kun i én dag hver!

Dagens julegave er en super-effektiv antiperspirant fra Tromborg, der indeholder højkoncentreret økologiske urter-håndplukket og koldpresset- for helende og plejende effekt. Urterne – bl.a. humle, kamille, fennikel, røllike og citronmelisse – har en antimikrobiel og blødgørende virkning, så huden føles beskyttet og lækker. Masser af helende Aloe Vera gør at deodoranten tåles selv af sart hud. Deo-cremen fordeles nemt og er langtidsvirkende selv ved høj fysisk aktivitet. Kan anvendes af både mænd og kvinder. Ingen syntetisk parfume, men kun de lækreste æteriske olier.

Deodoranten koster i I DAG kun 98 kr. (Normalpris 140 kr.)
Klik her for at komme til dagens julegave.

Pssst…: Lige nu er dr også gratis fragt i ELLEs webshop, så forsendelsen koster ingenting.