Skønhed

Anne P. tester Kleopatras metoder

- 12/01/2010

ELLEs skønhedsredaktør, Anne P., fik en Kleopatrainspireret kropsbehandling

DER ER IKKE MEGET, DER ER SIKKERT I DENNE VERDEN, men én af de få ting, jeg dog ville turde sætte mine penge på, er en garanteret fantastisk behandling hos det prisvindende spa Amazing Space. Stedet er en snørklet, men spatiøs gammel lejlighed fyldt med hyggelige velduftende kroge og fredfyldt stemning.

DERFOR VAR JEG DEN HURTIGSTE KNALLERT PÅ HAVNEN til at takke ja, da Laura, som er indehaver af det skønne etablissement, inviterede mig til at prøve deres nye behandling ‘Milk & Honey’ – en Kleopatrainspireret kropsbehandling, som efterlader dig som en dronning – om ikke andet af dit eget boblende univers.

HELE MIT KORPUS BLEV SKRUBBET med opvarmet havsalt med mynte og rosmarin, hvorefter jeg blev pakket ind i honning og sheabutter; i bund og grund ingredienserne til et rimeligt smagfuldt måltid. Derefter smuttede jeg i bad – mælkehvidt og fyldt med referencer til en god, men dramatisk del af historien. Derfor var
det også evigt passende, at jeg kunne nyde ingefærteen med lime, kokosmælk og honning serveret af Julius Cæsar. Nej, o.k. – det sidste er løgn, men der var ingen tvivl om, at blødhedsgraden var i top både udenpå og indeni.

DET EFTERFØLGENDE RITUAL bestod i, at jeg blev smurt ind i den silkeblødeste serum og min krop masseret af nogle af de mest erfarne hænder, jeg længe har mødt. Fuldstændig, ovenud tilfreds kørte jeg hjem og spekulerede på, hvor ofte mon Kleopatra fik sådan en behandling, og om hun ikke også ville have været fuldt tilfreds med Amazing Space.

‘Milk & Honey – Cleopatra’, 90 min., 850 kr. Amazing Space, Fortunstræde 1, 1665 Kbh K, tlf. 3333 8233