Skønhed

Anne P. blogger fra Jurlique-farmen i Australien

- 20/11/2009

ELLEs skønhedsredaktør tager dig med til der, hvor Jurliques blomster gror

ELLEs skønhedsredaktør Anne P. besøgte Jurliques biodynamiske farm i Adelaide, syd Australien. Det var en lærerig og smuk oplevelse som hun her deler med dig! God rejse….


jurlique
Godt 18 timers rejse foran os. Er heldigvis udrustet med sovebriller, nakkestøtte, Jurliques Herbal recovery night mist og melatonin. Skal nok komme helskindet frem.
jurlique
Med et stopover i Singapore ryger vi straks på turist ruten: Bådtur, night marked, middag og til sidst Raffles hotel. Gelé dessert bliver serveret på turist-restauranten – ikke en favorit. Lige en tand for meget stivelse i.
jurlique
Singapore by night…


jurlique
INs skønhedsredaktør Silke Grane og jeg testkører flere Singapore Slings på The Raffles Hotel. Det var i netop dette hotels bar ‘The Long Bar’, at drinken blev opfundet. Flydende historie som bare smager af sol og sommer. Mums.
jurlique
Tanjong Beach på Sentosa (lille ø ud for Singapore). Tænk at have så skøn en strand så tæt på byen. Kan måske hvis man kniber øjnene sammen ligne Amager Strandpark. Vent…. nej det gør det ikke..
jurlique
Min kæreste og jeg på Tanjong Beach. Smukt som jeg nærmest går i et med den hvide sand.


jurlique
Endnu 7 timers flyvetur og vupti er vi ankommet til Adelaide i syd Australien. Er straks turist med stort T og tager til Mount Lofty – det højeste punkt i Adelaide. Solen var liiidt nærig.
jurlique
Det kan godt være det ikke er varmt, men man skal jo spise is, når man er på ferie!
jurlique
Vi tager til Cleland Wildlife Park som bl.a. har verdens sejeste kænguru. Oser så meget coolness at George Clooney må gå hjem og lægge sig. Måske lige netop i denne stilling.


jurlique
Vi blev bombet med interessant information mens vi blev kørt op til farmen. Her er Andrew Wark – Farm Manager, der propper os med vise biodynamiske ord.
jurlique
Udsigt fra Mylor farmen – smukt!


jurlique jurlique
Ingen kemi på disse marker. Små forårs-skud dukker op på den fine biodynamiske farm.


jurlique
Ok – så skal skønhedsredaktricen lave oplæg til ELLE.tv – der er ikke meget action over dette. Det er WebTv-mand slash kæreste, der instruerer mig – det er vist ikke første gang, at vi tager den om.


jurlique
Idyl og ingen traktorer på farmen. Alt bliver høstet i hånden (og ved hjælp af redskaber naturligvis) for at undgå forurening på planterne og derved i produkterne.


jurlique
Drivhuset hvor der små spirer får en chance for at gro sig stærke før de bliver sat ud i naturen.
jurlique
Stedmoderblomst i drivhuset. Denne smukke blomst – også kaldet Viola – bliver brugt i Jurliques produkter på grund af dens anti-flamatoriske egenskaber, og desuden virker den beroligende på huden.
jurlique


jurlique jurlique


Smukke spirer på farmen. Det er jo forår down under…


jurlique
Anne Frølund fra Jurlique i Danmark og jeg iført vores nyeste ‘allerhøjeste-australske-mode’. Vi fik alle sådan en fin hat – vist nok lavet af ægte kanin.


jurlique
Den smukke og kyndige kosmetolog Daniela Fraser også iført original australsk hat!


jurlique
Der blev holdt flere foredrag hvor vi lærte en masse spændende ting om Jurliquemærket. Lidt klogere blev jeg da!
jurlique
Jurlique-produkter smukt præsenteret.
jurlique
Vi fik ‘lov’ til at håndplukke en masse blomster. Jeg kalder det gratis arbejdskraft! 🙂


jurlique jurlique
Efter blomsterne er plukket bliver de lagt til tørre. Morgenfruen bliver brugt i Jurliques cremer fordi de er helende på huden og bakteriedræbende.


jurlique
Rød Solhat styrker og heler huden.
jurlique
Kamilleblomsten har mange fantastiske egenskaber. Den virker rensende og beroligende for huden. Både udenpå og indeni. Ekstra god til sensitiv hud.
jurlique
Rosenolie er noget af det ypperligste man kan få. Rosen kan nemlig styrke vævet og øge elasticiteten i huden.


jurlique
Et færdigt produkt fra Jurlique. Her Rosewater Balancing Mist hvori de skønne biodynamiske produkter bruges.