Annonce

AFSLUTTET: Vind lækre Avène produkter og få Emily Salomons 5 tricks til smuk hud

- 29/04/2016

God hudpleje er en af de vigtigste ting for Emily Salomon. Få hendes tips og tricks til en sund og velplejet hud – uden besvær og med sikre produkter fra Avène. Deltag samtidig i konkurrencen om nogle af de produkter fra Avène, som Emily Salomon sværger til.

For bloggeren Emily Salomon er god hudpleje noget af det vigtigste, når det gælder skønhed.

Derfor går Emily Salomon også rigtig meget op i sin hud, herunder det at den både er sund, smuk og velplejet. 

Emily Salomon sværger til Avènes produkter og er særlig begejstret for Avènes Tolérance-produkter: For tiden er jeg mægtigt begejstret for Avènes Tolérance-produkter. De er enkle, effektive og uden alt muligt overflødigt. De er nemme at have med at gøre og trænger fuldstændig ind i huden”
 

 

Avène er en komplet serie af dermokosmetiske hudplejeprodukter baseret på det beroligende Avène Termalkildevand, og nedenfor deler Emily Salomon 5 tricks til, hvordan du bruger Avènes Tolérance-produkter og får en sund, smuk hud:

1.  Pas din ’aftenrengøring’. Hver aften: Jeg renser ansigt og hals nænsomt, men grundigt med Avènes Tolérance Cleansing Lotion hver aften. Jeg masserer den på med fingerspidserne i cirklende bevægelser for at løsne makeup og snavs og fjerner så det hele med vatrondeller. En effektiv rengøring uden at ‘strippe’ eller udtørre huden. Af og til vasker jeg hele molevitten af med lunkent vand og en vaskeklud for en blid eksfolierende effekt.

2. Forkæl din hud med kildevand: Umiddelbart efter rens dupper jeg ansigtet tørt med et håndklæde og giver det så et friskt pust med Avène Termalkildevand, der beroliger og fugter. Den bruger jeg i øvrigt også mange gange i løbet af dagen for at opfriske og fugte min hud.

3. Lav et fugtreservoir: Mens min hud stadig er fugtig af kildevandssprayen, påfører jeg Tolérance Cream. Når du kommer creme på fugtig hud, kan cremen for det første bedre trænge ind, og for det andet laver du nærmest et lille ‘fugtlager’, som huden kan tære på. Ud over sol er tab af fugt en af de største skurke, når det kommer til ældning af huden – og dette enkle trick er et af de bedste, jeg kender til, for at huden fremstår og føles fugtmættet hele tiden. Hvis du føler, at huden er stram og tør, uanset hvor meget creme du smører på, kan dette også være løsningen.

4. Forskønnende massage: Når jeg smører min creme på, masserer jeg samtidig mit ansigt ganske let med op- og udadgående bevægelser. Det dræner lymfekirtlerne, mindsker ‘puffiness’, sætter gang i blodcirkulationen og er sammen med god hudpleje en af de bedste hemmeligheder til god glød og smuk hud. Har jeg tid, kan det vare flere minutter, men de fleste aftner er det blot 30-60 sekunder. Når det er sagt, så er min aftenhudpleje noget, jeg nyder, og tager mig tid til. Lidt hverdagsselvforkælelse om man vil. Er du for træt lige inden, du skal i seng, så gør det umiddelbart efter aftensmaden i stedet.

5. Sov: Det hedder jo ikke skønhedssøvn for ingenting, og efter jeg har rundet de tredive, kan jeg for alvor se, hvor afgørende søvn er for min hud og mit udseende – og mit generelle velbefindende, ikke mindst. Jeg prøver at få 8 timer hver nat, og min hudplejerutine er et hyggeligt og afslappende lille aftenritual inden sengetid.

Du kan læse mere meget om hudpleje på avene.dk/merehudpleje

Kunne du tænke dig at vinde den nye Tolerance Extreme serie med renselotion, creme og emulsion, der udelukkende er lavet med essentielle indholdsstoffer, som matcher hudens fysiologiske behov?

Så skal du deltage i konkurrencen nedenfor, hvor vi udlodder 1 sæt af den nye Tolerance Extreme serie med renselotion, creme og emulsion til en værdi af 500 kr. 

Vi finder en vinder den 13. maj og kontakter den heldige vinder direkte. Læs alle konkurrencebetingelser på ELLE.dk/konkurrence

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på ét spørgsmål: