Trends

Streetstyle: Sådan får du en cool festivalstil

- 16/06/2016

Sommeren 2016 er for alvor gået i gang, hvilket betyder lange, lyse aftener og en masse festivaller, som vi har glædet os til hele året. Læs med her, hvor vi giver dig masser af inspiration til en cool festival-stil..

Festival-sæsonen er for alvor skudt i gang, og vi er en del der har glædet os hele året til de mange events, gode musik og sjove aftener.

Så er du en af dem, der skal med til enten Roskilde, Smukfest, NorthSide, Tinderbox eller noget helt femte?

Se også: NorthSide Festival 2016: Her skal du spise

Så læs med her, for vi varmer op med en masse stilfulde streestyle-festivalbilleder, så du kan opnå den ultimative festivalstil inden, du får pakket tasken og er på vej til årets festival. 

Det essentielle i en cool festivalstil er, at du føler dig godt tilpas i dit outfit, og så er det vigtigt, at du ikke ser alt for pyntet ud – det er jo en festival du er på.

Et af de mest uundværlige items på en festival er et par behagelige rå ankelstøvler, som du kan bruge til næsten alle dine outfits.

Læs også: Trine Kjær: Sådan bliver min NorthSide Festival 2016

Pift dit festivallook lidt ekstra op med bare ben i ankelstøvlerne og en fin nederdel sat sammen med en af sæsonens største trends; ‘off-shoulder toppen’. 

I galleriet har vi samlet en masse streetstyle-billeder fra cool fashionistaer rundt i verden, der mestrer festival-stilen til perfektion!