Annonce

Skinnende hverdagsluksus

12/04/2021

Tre af Skandinaviens største influencers deler deres daglige ritualer og fortæller om, hvordan de pifter deres outfit op med smykker, der giver dem tiltrængt hverdagsluksus.

georg jensen

Efter det seneste års nedlukning og mere tid i hjemmet, er de daglige rutiner, der giver sindsro og fornyet energi blevet mere afgørende end nogensinde.

Fra kvalitetstid i køkkenet med familien, til de 30 minutters absolut ro om morgenen, før resten af verdenen står op – det er de små ting og øjeblikke, der kan gøre en almindelig dag helt speciel.

For at fejre den nye Moonlight Grapes-kollektion fra Georg Jensen, bad vi tre modeinfluencers om at dele deres vigtigste daglige ritualer, og hvordan de bruger smykker til at elevere dagligdagens stunder med et strejf af luksus.

 

Trine Kjær, Monikh Dale og Thora Valdimarsdottir.

 

Fra venstre: Trine Kjær, Monikh Dale og Thora Valdimarsdottir.

Trine Kjær

Danske Trine Kjær er modestylist, kreativ konsulent og influencer, og så er hun er grundlægger af det veganske hårplejemærke Trine’s Wardrobe.

 

Trine Kjær smykker

 

Med uret fra venstre: Georg Jensen Moonlight Grapes halskæde, Georg Jensen Moonlight Grapes ring, Bottega Veneta slippers, Rouge Hermes mat læbestift i farven Rouge Casaque, Assouline Capri Dolce Vita-bog.

Om prioritering af familiestunder …

– I disse lockdown-tider har vi tilbragt de fleste aftener derhjemme – bare mig, min mand og vores to børn. Tiden ved middagsbordet, er det tidspunkt, hvor vi får vendt dagen og slapper af. Bagefter, når vi har fået børnene til at sove, har min mand og jeg normalt et par timer, hvor vi enten snakker og får et glas vin eller bare ser en film. Vi prøver at holde vores tid uden børn fri for arbejde. Mange mennesker arbejder sent om aftenen, men vi prøver at prioritere noget kærestetid hver aften.

Om glæden ved madlavning …

– For mig er madlavning en form for meditation – jeg nyder det virkelig. En af mine yndlingsting ved det er, at du starter med et tomt køkkenbord og inden for en halv time har du skåle fulde af mad. Vi prioriterer en dejlig hjemmelavet middag hver aften, selvom det kan være hektisk at lave mad med to små børn.

Om at bruge smykker til at gøre et indtryk …

– Jeg elsker altid at dresse up, og i disse dage fokuserer jeg på accessories – som at tage en smuk halskæde på og lidt læbestift til en lørdagsmiddag. Jeg elsker de legende og overraskende former, som Georg Jensens Moonlight Grape-styles har. De afgiver et statement, men er stadig klassiske og passer godt til alt fra en simpel grå tee til en smuk kjole.

– Jeg har altid været en smykkepige, og jeg føler mig næsten nøgen, hvis jeg ikke har smykker på. For mig er smykker den perfekte måde at personliggøre et outfit på, siger Trine Kjær.

 

 

Monikh Dale

Londonbaserede Monikh Dale er stylist, forfatter og influencer.

 

Monika Dale smykker

 

Med uret fra venstre: Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd, Diptyque Baies room spray, Georg Jensen Moonlight Grapes armring, Bernadette Antwerp Peignoir silkekimono med blomsterprint.

Om at skabe et tilflugtssted derhjemme …

– Vores hjem er vores fristed. Vi har brugt det sidste år på at skabe en ægte zen-stemning, hvor vi kan være trygge og slappe af. De bedste dage er, når det er solrigt, og vi har alle døre åbne, så vi kan se vores oliventræer, når de tynde gardiner bevæger sig i vinden.

Om at bruge sit tøj til at udtrykke sig …

– Mit valg af tøj og smykker viser omverdenen, hvordan jeg har det den dag – mit udseende afspejler mit humør. Min stil er uber enkel: Jeg elsker neutrale styles og lærred, basic items, der er cool og tidløse. Derudover bruger jeg smykker til at style mit look og tage det til det næste niveau.

Om smykker, der former ens identitet …

– Mine smykker ender ofte som en slags uniform – et hint om min identitet. Jeg har elsket følelsen af Georg Jensens Moonlight Grapes-kollektion med sine runde overflader. Der er noget ekstremt terapeutisk ved figurerne, og jeg tager ofte mig selv i at lege med armbåndene, når jeg er begravet i tanker. Det er den type smykker, som du ofte kan bære som dagligdagsluksus.

– Mit valg af tøj og smykker viser folk, hvordan jeg har det den dag, siger Monikh Dale.

Thora Valdimarsdottir

Københavnsbaserede Thora Valdimarsdottir er stylist, kreativ konsulent og medstifter og kreativ direktør for det danske modebrand Rotate Birger Christensen.

 

Thora Valdimarsdottir smykker

 

Med uret fra venstre: Rotate Birger Christensen Iris crewneck og Mimi sweatpants, Georg Jensen Moonlight Grapes diamanthalskæde, Kirsuberjatréð Magical Elf-kop, Georg Jensen Moonlight Grapes diamantøreringe, Dr. Barbara Sturm Deep Hydrating ansigtsmaske.  

Om at omfavne dagen …

– Når jeg vågner om morgenen, prøver jeg at stå op tidligt nok til, at jeg har 30 minutter alene til at drikke min morgenkaffe, se ud af mit vindue og omfavne den nye dag. Jeg oplever, at en rolig morgen virkelig gør min dag så meget bedre. Weekender er de bedste, når jeg faktisk har både energi og tid til en kop kaffe, en løbetur, en ordentlig morgenmad og en tur på landet for at mærke den friske luft.

Om at bruge smykker til at elevere sin weekendgarderobe …

– Jeg er normalt i en træningsdragt eller leggings i weekenden, så det er faktisk mine accessories, der får fokus. Så jeg vil enten bære mange ringe sammen eller flere guldkæder i forskellige længder for at tilføje et cool touch til et sporty outfit. Jeg elsker den personlige vibe, det giver hele outfittet.

Om at mode er mere end bare et job …

– Mode er virkelig vigtigt for mig. Da jeg var lille, havde jeg en meget klar idé om, hvad jeg kunne lide, og hvad der føltes behageligt, og det var umuligt, at få mig til at bære noget, jeg ikke ville have på. Så denne følelse kommer ikke af at arbejde med mode – jeg har altid været sådan. Jeg går ofte rundt og forestiller mig, hvordan jeg kan style ting sammen, og hvad der ser sejt ud. Så prøver jeg det for at se, om jeg kan lide det, og om jeg har det godt i det.

– De smykker, jeg har modtaget som gaver fra mine kære, forbinder mig til dem, især når de ikke er fysisk omkring mig, og jeg elsker bare den følelse, siger Thora Valdimarsdottir.